Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z okresem

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 18 lat, do tej pory miałam regularny okres, zawsze ok. 10 dni później, niż "książkowo" powinnam go dostać. Okres był dość długi, najczęściej 6-7, do 9/10 upławy. W zeszły poniedziałek dostałam okres nie dość, że wcześniej niż zawsze to nawet wcześniej niż "typowa' dziewczyna, bo po 24 (a zawsze po ok. 40 po pierwszym dniu okresu). Co dziwne nadal mam okres, od zeszłego poniedziałku, czyli 13 dzień! Nie jest już tak intensywny, ale cały czas leci krew! Wygląda trochę jak kiepski, czerwony błyszczyk, nie jest tak intensywna, kolor jest jaśniejszy niż na początku, ale cały czas mam okres... Nigdy nie wspolzylam, nie byłam tez u ginekologa. Czy takie coś jest normalne, czy powinno mnie przestraszyć?

Gość gość
do ginekologa , a nie pytania na forum , mamy ci postawic diagnoze i leki przypisac

Gość gość
idz do gyna, jak sie wstydzisz to popros o badanie hormonalne krwi i usg przez brzuch.prywatnie oczywiscie, poszukaj sobie w necie jakiejs kobiety gyna z dobrymi opiniami

Gość gość
e tam, też miałam miesiączkę co miesiąc i zdarzały mi się dłuuuugie okresy oraz obsuwy w czasie teraz mój okres dostałam po 23 dniach wszystko to kwestie hormonalne i dojrzewający organizm chociaż jeśli ten okres potrwa jeszcze parę dni, to marsz do gina