Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mówi do mnie w*********j lub s********j

Polecane posty

Gość gość

Hej, mój facet jak się zdenerwuje mówi do mnie w*********j, s********j, ogólnie strasznie klnie, to się już zdarza notorycznie. Co mam robić? Dziś tylko poprosiłam go o pomoc a on się wymigiwał no to pomyślałam że dobra sama to załatwie, jak zreszta wszystko.. i póżniej zrobiłam mi awanture o to ze on przeciez chcial mi pomoc, czy ja jestem jakas slepa? prosze pomozcie, juz nie wiem co mam robic

Gość gość
Nic! Znos to wszystko i ciesz sie ze masz faceta!

Gość gość
rzuc kretyna! co to za facet jak nie potrafi sie nawet odezwac kulturalnie do kobiety. do swojej matki tez mowi zeby spier.....a??? miej troche godnosci wlasnej i zostaw go zanim bluzgi zamienia sie w rekoczyny - on cie po prostu nie szanuje!!!

Gość gość
z czego niby sie cieszyć

Gość gość
Przyzwyczajaj sie, bedzie tylko gorzej.

Gość takijeden666
rzuc kretyna! co to za facet jak nie potrafi sie nawet odezwac kulturalnie do kobiety. xxxxx przeciez normalnie sie odzywa, to jak mamy sie do was odzywac ?

Gość gość
Dobrze że cię nie bije. A mógłby!

Gość takijeden666
Jak juz ci sie to tak nie podoba to proponuje powiedz mu jak ci powie w...........j: albo zacznij sie do mnie odnosic dobrze i szanowac albo sam w.........j i szukaj kogos innego do pomiatania :)

Gość gość
"on" juz nie pamieta co mowil. Teraz to nawet nie pamieta co bylo wczoraj :-) Ale chyba tak naprawde nie pisal tego na Twoje osobiste konto? W internecie mozna pisac co sie chce...po drugiej stronie siedza glownie pedofile - so who cares?