Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Black friday cczyli dzień wyprzedaży, co kpiliście ?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie j/w czy skorzystaliście z tego dnia i kupiliscie coś sobie ?

Gość gość
Nic nie kupilam. Nie kupuje wtedy gdy ludzie mi mowia ze man kupić i udaja ze sa wielkie obniżki

Kupiłem za 300 zł porządne skórzane buty w sklepie Deichmann i przy okazji w tesco 5 kg wołowiny, bo byla bardzo tanio. Wrzucilem do zamrażarki i tam sobie czeka :)

Gość gość
U nas nie ma żadnych czarnych piatkow. Wyprzedaże nie są od -50%w górę. Ludzie się nabierają. Byłam dziś w kantorze, nie mogłam przejechać. Wyjechać! Ruszyć z miejsca. Ludzie sa nienormalni jakby coś za darmo rozdawali! To jest takie ponizajace! Jadą na drugi koniec miasta stracą na paliwo 30zł aby zaoszczędzić na bluzkę 15zł. Przykre.

Gość gość
Góówno!!!!!!!! w Ameryce to jest dopiero BLACK FRIDAY! -80, 90% a tu ch*jnia bo tu jest Polska biedny kraj!

Gość pół nocnika
zaoszczędziłem forsę na kolejne promocje ! ten Black friday ostatnio bardziej przypomina święto OCTOBER FEST w Niemczech , gdzie browar się leje hektolitrami ale za jeden kufel piwa należy zapłacić 10 Euro , natomiast w sklepie to samo piwo Warsztainer kosztuje 2 Euro , zatem szału nie ma

Gość musimiczka
telewizor, a drugi za złotowke w media expert :D zlozylam sie z kumpela jakby na jeden, wiec kazda ma swoj tv za pol ceny :D zaraz bedzie ogladanko!!!!