Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o dziewczynach robiacych selfie, sweet focie, dziubki

Polecane posty

Gość obecny
Puste "lale" wiem o czym piszecie i chyba każdy/każda rozumie to stwierdzenie ale biorę poprawkę , że Puste "lale" pokazując się teraz na nagich fotkach szukają szansy w swoim życiu , łazi w starych botkach lub starych kozaczkach i nawet nie stać jej na rajstopy powiedzmy 20 DEM za 4 PLN , więc każdego dnia wskakuje w śmierdzące kalesony sprane , nie ma forsy na nową sukienkę , więc łazi w kalesonach , dzisiaj ma 15 lub 16 lat , mówią jej, że jest ładna , wiec wrzuca swoje fotki do Netu , za trzy lata w czasie swojej studniówki wrzuci do Netu fotki , jak pod krótką koronkową sukienką tylko założyła czerwoną opaskę na nodze , większość kobiet pod sukienkami NIC nie zakłada ale za 10 lat lub za 15 lat , jako Pani Doktor medycyny lub magister prawa albo doradca bankowy klienta popatrzy na swoje fotki sprzed kilku lat i skomentuje 'fajne to były czasy i do tej pory nie zakładam żadnej bielizny pod sukienką'

Gość gość
Jakie szanse w zyciu :P Laski , ktore tak robily chodzily ze mna do szkoly policealnej zaocznej, byly tez takie, ktore robily tam gimnazjum :D 1 lub 2 sie z nich wybije, za sprawa faceta, reszta to mamusie na caly etat lub pelnia jakies malo wazne funkcje w pracy

Gość gość
Zapytam z innej beczki. Tak ich nie znosicie i ich zdjec, czemu je obserwujecie i macie w znajomych?

Gość gość
I jeszcze wszystko wiecie o ich zyciu bo jestescie ciekawskie. Jednak brakuje wam sexapilu, kasy czy c***j wie czego i macie szal macicy, ze ona robi to i tamto a wy nie mozecie bo jestescie grube i brzydkie :D

Gość gość
Ja bym raczej powiedziala, ze nie interesuje mnie epatowanie swoja prywatnoscia do rozbuchanych rozmiarow. Jak chce wyjsc z facetem do kina, czy restauracji to nie trabie o tym przez pol dnia na fejsiku jaka to ja fajna i bogata jestem, bo mnie stac na to. A tutaj mamy przypadki juz beznadziejne, gdzie tzw biedne umysly z chwilowym groszem przy duszy musza zamanifestowac jacy to oni nie sa wow. Dlaczego ich nie skasuje? Niektorzy sie doigrali i juz ich nie ma na liscie, natomiast cala reszta "zasluzonych" zbliza sie niebezpiecznie do tej granicy. Zanim np fb stalo sie powszechne to wiekszosc tych osob byla calkiem normalna i mozna bylo pogadac, gdzies wyjsc. Odkad odkryli magincze sztuczki lansowania sie na fb czy insta to stali sie niezwykle irytujacy. Delikatne sugestie by sie nieco hamowali nie docieraja do nich. Takie mamy teraz czasy, ze ludzie zyja dla chwili chwaly i glupich lajkow, rzekomo obrazujacych ich popularnosc

Gość gość
" Mam na kino jestem bogata patrzcie i podziwiajcie " :D:D

Gość gość
20:00 No bo tak jest. Niektorzy to niemal doslownie to napisza na swoim profilu. Ok, fajnie jest zrecenzowac film na ktorym sie bylo, tutaj doceniam wartosc merytoryczna, ale pisanie i zaznaczanie na milion sposob "tak, bylem tutaj, jestem z******ty, podziwiac, klekac i dawac lajki" jest slabe i to sie powinno pietnowac. Sam fakt pojscia do kina, czy do jakiejs kafejki mnie i wielu innych osob kompletnie nie interesuje, chyba ze maja jakis dobry powod, np opisac jakosc obslugi itp

Gość gość
Tymczasem naprawde zamozne osoby od kilku pokolen maja z tego beke

Gość gość
Taka prawda

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet robi słodki dziubek do zdjęcia. To całkowicie normalne i naturalne.

Gość gość
Próżność , pusto w głowie

Gość gość
23:13 Ja w swoim gronie nie mam praktycznie wszystkich dziewczyn i kobiet z dziubkami, moze ty masz u siebie wsrod rodziny i znajomych, nie generalizuj. I na pewno nie jest to normalne. Tez tak robisz jak rozmawiasz z ludzmi? Pustostan i prozniactwo selfie maniakow jest niczym zaraza, mysla ze sa trendy, fajni i oryginalni, a tak na prawde sa ograniczeni, natretni i z niskim poziomem samoakceptacji.

Gość gość
Nie moge zrozumiec tego "fenomenu" prozniactwa, szczegolnie u mlodych dziewczyn. Czasem sobie mysle, ze jakiesniespelnione sa, czy moze facet za malo je obraca, no nie wiem

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet robi słodki dziubek do zdjęcia. To całkowicie normalne i naturalne. Nie stanowi powodu do niepokoju.