Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie cele długoterminowe?

Polecane posty

Gość gość

Pochwalcie się. Np budowa domu, nauka języka, daleka podróż. Wierzę że są tu ambitne osoby

Gość gość
Wolność finansowa i życie z wynajmu mieszkań :-)

Gość gość
A jezeli nie mamy zadnych to co wtedy?

Gość gość
Kupno domu, wynajem obecnie posiadanego mieszkania, odłożenie odpowiedniej kwoty na studia córki w USA

Gość gość
18:37 Nic, o ile Tobie to odpowiada ;)

Gość gość
Otwarcie własnej firmy (a potem jej utrzymanie przez przynajmniej parę lat) - w moim przypadku to bardzo długoterminowy cel, bo nie mam kapitału i małą zdolność kredytową. Muszę dorabiać się powoli, ale myślę, że w perspektywie 20-25 lat mam spore szanse to osiągnąć. Innym celem jest podjęcie prób literackich - ale to cel raczej na późne lata mojego życia.

Gość gość
kupno mieszkania w Trojmiescie ( dom ktory mamy obecnie chcemy dzieciom zostawic) podroz do San Francisko oraz do Kenii na safari

Gość gość
taaa bo teraz kazdy musi być ambitny i juz nie wypada po 10 h roboty po prostu polezec sobie :o chore czasy

Gość gość
ja chce wyremontować dom, i uzbierać na własnego konia wreszcie

Gość gość
Generalna adaptacja poddasza na mieszkanie, gdzie będziemy sobie żyć w trójkę... To taka perspektywa na 2 lata i to jest to o czym marzę najbardziej na świecie.

Gość gość
Zrobić w miare szybko habilitacjie

Gość gość
Znaleźć pracę. Po latach zajmowania się dziećmi i domem poczulam potrzebę rozwoju zawodowego. Ale nie wiem, jak z tym bedzie :-O poza tym uczę się drugiego języka obcego, zaczęłam w październiku tego roku i bardzo dobrze mi idzie. Za 2 lata chciałabym zabrać rodzinę do USA. To trudne wyzwanie, finansowe oczywiscie. Z mezem bylismy w Stanach 2 razy, zarobkowo, jako małolaty. Teraz chcielibyśmy te miejsca pokazać dzieciom.

Gość gość
Wyspać się :P

Gość gośćHelena
PODRÓŻ! Polecam zajrzeć na stronę timeonflight.com :):) szczegółowe informacje na temat miejsc które warto odwiedzić. :) Ja lecę do Nowej Zelandii:)

Gość gość
Dożyć 18 urodzin mojego synka.

Gość gość
My od nowego roku zaczynamy budowę domu. Bardzo długo zbieraliśmy się z ta decyzją. Wiem, że budowa domu do studnia bez dna. Zdecydowaliśmy się na budowę domku małego wiec może szybciej to pójdzie. W połowie stycznia wchodzi do nas firma www.gut-bud.pl i zaczynamy nowy rozdział.