Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

napletek ty KURWO

Polecane posty

O co ten ból d**y :D nie podskakuj bo z tego g****a w którym się znajdujesz i tak mnie nie dosięgniesz :D

Gość gość
lodzika na zgode sobie zrobcie panienki :classic_cool:

Bawisz mnie :D cała kafeteria ma z ciebie polew a najbardziej przegrywka :D tak żałosnego pajaca to tylko w cyrku szukać :D

Dash Rysiu dziś Dlaczego z poczatku przeczytalam - ALE BYM CIE WYJ***L?:D Zorientowalam sie ze cos nie pasuje, dopiero kiedy doszlam do slowa z buta.:D

Gość gość23lataprzegrywu
napletek zamknij ryj jesteś nieświeżym starym 28 letnim dziadem już się rozkładasz :D zasmrodziłeś wrocek :D nie to co mój 20 letni młody chłopak ps. chłopaku mój nie kocham cię bo kocham kogoś innego, ale pozdrawiam cię choć wiem że tego nie czytasz mój ty wygrywie :D

siema 22lata Moja też ma 20 lat :D ale po dzisiejszej nocy postanowiłem że wybierą ją a nie kafeterianke

Gość gość23lataprzegrywu
a was jedyne na co stać to związki przez kafe. nie to co mój chłopak 20to latek przystojny, nieprawik, prawko, pensja, fura. wybłagał to bym się z nim związała. ma obsesję na moim punkcie zresztą nie on jeden. ale tu dałam za wygraną bo wiem, że inne za nim szaleją.

Gość gość23lataprzegrywu
cóż tak jak pisałam nawet jak jets źle w społeczeństwie trzeba udawać. a nic nie poprawia humoru tak jak zazdrość koleżanek. ale ja przy nich jestem bezkonkurencyjna.

Gość gość23lataprzegrywu
moje koleżanki z wyglądu to takie oszki. różowa cera sztucznie wyglądające farbowane włosy, małe ślepia i ani to brwi nie ma tylko wieśniackie kreski kredką :D ani d**y ni cycka. ale normalni faceci lecą na takie jak ja a nie kafe prawiki :D