Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisalibyście, żeby wybadać sprawę?

Polecane posty

Gość gość

Był chłopak, mieliśmy tylko relacje koleżeńskie+całowanie się, ale parą nie byliśmy. Zakochałam się. Wydawało mi się, że on też coś czuje, ale tak naprawdę tego nie wiem, miałam mętlik w głowie, to mogło być tylko życzeniowe. Nie pisaliśmy, po prostu widywaliśmy się raz na tydzień w tym samym miejscu. Potem on chyba wyjechał z miasta i nie widziałam go od 2 miesięcy. Co prawda nadal nie piszemy, ale przejawia pewne zainteresowanie moją osobą na portalu społecznościowym w postaci lajkowania, komentowania tego co udostępniam. Wcześniej jak się widywaliśmy to nie robił tego tak często jak teraz. Możecie pomyśleć, że to głupie i dziecinne, ale zauważyłam, że takie reakcje na portalu społecznościowym są tylko wśród facetów, którzy są na ten moment mną zainteresowani. Oczywiście mówię tylko o moim gronie znajomych. Być może kwestia młodzieńczego wieku. Przechodząc do sedna, nigdy nie wierzyłam we wróżby i nigdy u żadnej wróżki nie byłam, dla mnie to była bzdura, ale miałam teraz okazję skorzystać z takiej usługi zupełnie za darmo ze względu na Andrzejki. Poszłam z czystej ciekawości co mi powie. Ale to co mi zaczęła mówić na temat mojej kariery, moich aktualnych planów co do mieszkania itd. to byłam w szoku skąd ona to wszystko wie, niemal ze wszystkim trafiała idealnie. I w miłości powiedziała mi,że jest we mnie zakochany chłopak, opisała go dość dokładnie i że jestem z nim blisko psychologicznie i powiedziała,że jest nieśmiały i powinnam okazać mu więcej zainteresowania. No i co teraz, napisalibyście na moim miejscu do niego, żeby wybadać sprawę? Tzn. tak tylko po koleżeńsku, ale żeby zobaczyć co i jak? Spotykam się ostatnio z kimś, ale to nic oficjalnego, jest fajnie, pojawia się chyba jakieś zauroczenie, przynajmniej z mojej strony, ale nie wiem czy to wypali, a tamtego kocham. Co radzicie?

Gość gość
a znasz termin "walennictwo"?

Gość gość
ja bym napisała

Gość gość
Autorko, oczywiście, że napisz!