Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu najpiękniejsze kobiety mają zwykle niskie libido

Polecane posty

Gość gość

Tak właśnie jest z moją żoną, z moją poprzednią partnerką, a te nieco skromniejszej urodzie, miałem kiedyś taką partnerkę, mogłyby z łóżka nie wychodzić...?

Gość gość
jak cie zlapała dupą na dziecko i ma cie za męza to stwierdziła, ze juz nie musi

Gość gość
Wow dwie ładne kobiety mają mniejszą chęć a Ty to uogólniasz na całą populację, ekstra

Gość gość
uroda może być tu zwykłym przypadkiem, o libido decydują przede wszystkim hormony i psychika

Gość gość
Potwierdzam, czym ladniejsza kobieta tym gorsza w łóżku. Niskie libido, blokady psychiczne, kompleksy (tak!!) powodują, że małżeństwo z takimi paniami ładnie wygląda ale tylko na zdjęciu.

Gość gość
22.49 nie trzeba być ładna zeby miec blokady i kompleksy, teoria o du/pe rozbic

Gość gość
a moze byc poza tym tak ze te brzydkie wiedza ze zeby facet sie nimi zainteresowal musza byc łatwe zas ładne nie musza sie zmuszac gdy nie maja ochoty bo znajda bez problemu innego? :D niestety jak chcesz ladna to musisz sie wysilac bo inaczej Cie wymieni :D

Gość gość
22:49 brzydka Pani chce się zareklamować?

Gość gość
a może po prostu trafiłeś na ładna zimną kłodę. wyciągasz wnioski na podstawie dwóch partnerek? śmiała hipoteza.

Gość gość
ale tematy!

Gość gość
Nie jestem brzydką kobieta która chce się zareklamować, jestem facetem który uważa, że najlepsze w łóżku, najmniej zakompleksione są kobiety określane jako przeciętnie atrakcyjne.

Gość gość
z iloma pięknymi, przeciętnymi i brzydkimi spałeś, że wyciągasz takie wnioski? pewno po setce z każdej grupy kontrolnej..mniemam

Gość gość
kumple też to potwierdzają - potwierdza się to niemal w 100proc...

Gość gość
chłopcze niewiele kobiet poznałeś...

Gość gość
potwierdzam teorię przyjętą w tym temacie gość dziś albo Ty...

Gość gość
Sranie w banie, tez sobie teorie wymysle.. Faceci boją się ładnych kobiet i zakładają takie tematy wtedy kiedy nie są w stanie je zadowolić :)

Gość gość
Hahahaha teorie...żadne teorie, tylko praktyka. Jedna laska za nic nie zdjęła biustonosza, bo wstydziła się biustu. Druga tylko klasycznie i bez żadnej seksowniejszej bielizny, bo przebieranek nie lubi. Trzecia nie mowy o oralu bo to upokorzenie dla kobiety. Itd itp. Wszystkie je łączyło to, że z chęć na seks pojawiała się rzadko i znikała z byle powodu. Bo za gorąco, za zimno, za ciemno, za jasno, bo wkurzyłeś mnie wczoraj, bo koleżanka z pracy wkurzyła tydzien temu, bo komar ukąsił w sierpniu.

Gość gość
Bo brzydkie kobiety musza sie 5 razy bardziej starac niz te ładne. Więc skoro już udalo im sie faceta soba zainteresowac to wiedza, ze sie musza wykazac.

Gość gość
Z brzydkimi nie seksiłem, ale te przeciętnej urody, w przeciwieństwie do lasek, po prostu czerpały przyjemność z seksu. A seks z laskami to jak bieg przez płotki. Męczysz się, ciągle musisz uważać co robisz, bo jeden mały błąd i w**********z się jak długi. Szkoda czasu na takie zawody, skoro można mieć z tego przyjemność z kimś trochę mniej ładnym.

Gość gość
Uwazaj na moje wlosy, uwazaj na moje rzesy, uwazaj na moje paznokcie, nie caluj mnie bo usta mnie bola itd......

Gość gość
Hahaha oraz moje ulubione...NIE MOŻNA MIEĆ WSZYSTKIEGO! kiedy na jednym spotkaniu chciałem i oral i w pipkę :-D

Gość gość
Te "ładniejsze" dla męzczyzn kobiety mają mniej testosteronu więc dużo cech kobiecych ktore podobaja sie facetom. Te przeciętne mają wiecej testosteronu i to powoduje ze maja wieksza chcec na seks

Ja jako kobieta zadająca się głównie z mężczyznami potwierdzam, że tak jest im ładniejsza tym gorsza jako kochanka.

Gość gość
czyli co brzydka jesteś?:-) a z iloma pięknymi spałaś?

Gość gość
A na kafe jak zwykle wysyp piękności;) i oczywiscie każda tu broniąca teorii z męskiego punktu widzenia to brzydula;) A w rzeczywistości to wszystkie tu piszące to przecietniary co dupę wyżej noszą;)

Gość gość
Dlatego ja zawsze szukam tylko tych najładniejszych wśród zboczonych

Gość gość
pierwsza podstawowa zasada i umiejętność faceta to modelacja kobieta. dlatego wlasnie szukam wśród tych mniej doświadczych, bo nimi jest łatwiej sterować. jeśli jest ładna ale ma kompleksy, wstydzi się, udaje nieczula itd to nie należy rezygnowac. kluczem jest wyobraźnia, ta u kobiet jest bardzo wrazliwa. taka gra przedwstępna. dobrze zrealizowana sprawi że kobiecie już na sam widok faceta będzie się robić mokro. a od tego momentu do udanego seksu już droga niedaleka.

Gość gość
zawsze najbardziej pociaga to co niedostepne, wiec brzydkie moga o kazdej porze dnia i nocy o ile znajdzie sie chetny lub wlasny facet ma ochote.tak jakby porownac-jedno dziecko nie dostaje czekolady, tylko od wielkiego dzwonu, a drugie ma w zasiegu reki codziennie.to co ma stale dostepna czekolade nie bedzie jej specjalnie pragnac i kazdy podarunek z czekolada przyjmie bez entuzjazmu.Ba, nawet jak mama nagle odetnie kran z czekolada, nie zauwazy.Natomiast to drugie, co na codzien jej nie dostanie, rzuci sie jak lew

Gość gość
Jeżeli seks porównujesz do czekolady to rób to porzadnie. Zapomniałaś dopisać, że są ludzie, którzy nie lubią czekolady i czy jest czy jej nie ma mają na to wyj****e. Jak ktoś lubi czekoladę to codziennie zje choć kawałeczek;) Przeciętnie ładne kobiety to nie są brzydkie kobiety ale nawet brzydkie kobiety nie mają problemu ze znalezieniem chętnych na seks a co dopiero przeciętne:) Ładne mają większy wybór co nie znaczny, że zawsze dobry. Przeważnie są rozpieszczone adoracją.

Gość gość
to co myślisz że te bardziej brzydkie są mniej wymagające łatwiej dają np. od razu od tyłu bez zabezpieczeń i nie musisz sie starac i im lizac itd? no sense?