Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teraz mnie obgaduje dlaczego???

Polecane posty

Gość gość

Jest pewna dziewczyna o którą się kiedyś bardzo starałem....ale to było kiedyś.Z powodu jej nie wiem,może kiędyś itp w koncu dałem sobie spokój ...odpuściłem.Widzimy się czesto w sumie jest w stosunku do mnie miła chociaz potrafi być uszczypliwa.Ostatnio jej koleżanki z pracy mówiły że obrabia mi d**e czasami,że ją wkurzam i ciąle zawracam jej głowę co jest nieprawdą.Po co ona mnie obgaduje skoro temat już dawno upadł???

Gość gość
brakuje jej twojej adoracji

Gość gość
no przecież nie chciala...dałem na luz...

Gość gość
chciałaby ciebie spławiać i żebyś nieodpuszczał, poczucie wartości wtedy wysoko

Gość gość
też tak uważam

Gość gość
Brak klasy i dzialanie na zasadzie "jak kogoś skrzywdzisz, nie zapomnij go obrazić (obrażać)".

Gość gość
Pewnie ubodłeś przerośnięte ego królewny z drewna.

Gość gość
też mi się czasem wydaje ona jest jak królewna z drewna.Im bardziej starałem to ona tym mna pomiatała.Oczywiście był moment że już naprawde było dobrze to ona się nagle potrafiła wycofać...

Gość gość
człowieku - dlaczego nie możesz spokojnie z nią o tym porozmawiać? jeśli masz wątpliwości - rozmawiaj, jeśli są niedomówienia - rozmawiaj, jeśli nie wiesz, co o tym myśleć - rozmawiaj z tą osobą, i wyjaśniaj na bieżąco bo kiedyś zabije Cię ten myślociąg ;) - co on/a myśli o mnie? masz problem, to podejdź do niej i zapytaj: dlaczego to robi? i sprawa się wyjaśni.

Prawdziwego mężczyznę poznaję zawsze po tym jak kończy, a nie jak zaczyna.Bo początku zawsze są słodkie.Ten Twój najwyraźniej nie jest facetem godnym zainteresowania.Cóż powiem Ci tylko tyle... nie był Ciebie wart:)

Gość gość
Ale o czym ma rozmawiać z jakąś pustą lalą, która cierpi, bo chłopak uciął próby poderwania jej? Rozmowa o tym, że lala jest kretynką coś da?

Gość gość
jesli bym z nią probował pogadać byl by tekst nie wiem o co ci chodzi...nie ukrywam bardzo mi na niej zalezalo...wiedziala o tym postanowilem zejsc ze sceny

Gość gość
Wierzysz jej kolezankom z pracy?

Gość gość
Bo baby nie lubią kiedy przestają być adorowane, nawet przez facetów które ich nie pociągają.

Gość sercowyekspert
Nie słuchaj tych banialuków. Ona chce żebyś ją wygrzmocił, dlatego opowiada koleżankom źle, żebyś Ty zaczął się znowu starać. Mówi źle bo wypiera to że na Ciebie leci, ale w środku chce żebyś ją porządnie zerżnął.