Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DS7

Czy podobam się dziewczynie, jak sprawdzić?

Polecane posty

Gość DS7

Poznałem fajną dziewczynę z którą 3 razy umówiliśmy się na rolki, a kolejny raz jak ją chciałem zaprosić na kawę, ona zaprosiła mnie do siebie do domu. Oboje mamy 27 lat. Ona mi się spodobała od pierwszego wejrzenia, tak że odbiera mi to pewność siebie, tzn mogę z nią pogadać, ale nie chcę czegoś spieprzyć. Nigdy nie pocałowałem jej nawet w policzek przy przywitaniu czy pożegnaniu mimo iż z innymi dziewczynami nawet koleżankami nie mam z tym problemu. No ale ona też nie wychodziła z inicjatywą, więc nie wiem czy się jej podobam. Jak myślicie czy jak dziewczyna umowila się z obcym facetem czyli ze mną 4 razy, to czy może znaczyć że jej się podobam i powinienem w końcu zaryzykować?

Gość gość
No jak chce z Tobą spędzać czas to jest coś na rzeczy

Gość gość
Zaprosiła Cię do siebie, co może oznaczać, że jej się podobasz. Po jej zachowaniu w stosunku do Ciebie nie da się tego stwierdzić?

Gość gość
raczej mało prawdopodobne, żeby spotykała się z tobą z nudów. No chyba, że przekona się, że z ciebie nudziarz, że nie umiesz jej powiedzieć coś miłego. Możesz romantycznie. Przeczytaj jej kawałek z książki "Mały książę", w którym lis tłumaczy księciu, co to znaczy, że nie jest oswojony, a później powiedz, że ty się oswojony czujesz. Tam jest tak fajnie opisane: Oczywiście - powiedział lis. - Teraz jesteś dla mnie tylko małym chłopcem, podobnym do stu tysięcy małych chłopców. Nie potrzebuję ciebie. I ty mnie nie potrzebujesz. Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeżeli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla ciebie jedyny na świecie. Dalej jakoś pójdzie, a ty na inteligentnego wyjdziesz ;-)

Gość gość
pokaz jej k****a to bedziesz wiedzial na czym stoisz, tyle.

Gość gość
gość-dziś - fajne o tym lisie z "Małego księcia".

Gość gość
ale i tak predzej czy pozniej okaze sie , ze jednak nie jestes ynteligentny. to widac, badz soba! i tylko soba przez cale zycie!

Gość DS7
No może jej nie będę nic cytować bo wolę zawsze mówić swoimi słowami. Podoba mi się bardzo i przy niej głupieje a do tego boję się że ona traktuje mnie jako kolegę skoro nie nastawia policzka przy pożegnaniu żebym ją podarował, co robią nawet zwykłe koleżanki. Ale może jestem po prostu głupi i ona oczekuję że to facet będzie działać.

Gość gość
Jesteś po prostu pod...ą i tyle:)

Gość gość
nie bądź c**a, bo zaraz wpadniesz w friendzona, zaryzykuj chce z Tobą spędzać czas, więc pewnie czeka, aż coś wreszcie zrobisz, a Ty nic jak ta pipa

Gość gość
Jak to nic, chłopak zapraszał ją na spotkania już cztery razy, niektórzy jak zwykle mają kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Autorze, zrób taką małą próbę - nie zapraszaj jej teraz przez jakiś czas, sprawdź, czy ona wykaże się też wreszcie inicjatywą. Jak nie, to sobie ją odpuść, bo jej nie zależy.

Gość DS6
Dzięki. Czasami potrzeba mi kopa w tyłek. W tym tygodniu się z nią umowię i powiem że mi się spodobała.

Gość gość
Rolki w listopadzie ?? Dziewczyna chyba chce z Tobą spędzać czas jeśli umawia się w taką zimna pogodę na rolki ;-P O tej porze roku łyżwy to rozumiem ale rolki to trochę dziwne :-P

Gość gość
Dobre z tymi rollami . Musi jej zalezec na tobie .

Gość gość
Sprawdź ją, czy jej też zależy, nie ma co w kółko wykazywać inicjatywy bez inicjatywy drugiej strony.

Gość DS7
Rolki były jak było trochę cieplej- powyżej 10 stopni. Ale fakt, może jak da się zaprosić na rolki przy takiej pogodzie jak dziś to znaczy że jej zależy: ) Chociaż ja sam bym nie poszedł: )