Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak z internetu

Polecane posty

Gość gość

Potwornie zakochałam sie w pewnym chlopaku z innego kraju,piszemy od ponad roku,jednak strasznie mnie to męczy. Od lutego ma dziewczynę..Zaproponowałam mu żebyśmy nie pisali skoro ma dziewczynę ale on stwierdził "nie przesadzaj, nie musi o tym wiedziec.Ona to tylko zabawa". No i przez ten rok wysłaliśmy sobie rozne fotki itp ale teraz on strasznie z zmienil,jest dla mnie wredny, ignoruje mnie,ale jak proponuje zakończenie znajomości to mówi "nie przesadzaj". Próbowałam go blokować itp. ale nie potrafię sie na niego dlugo gniewać.. Co robić?Strasznie mnie to boli i przytłacza.Raz jego dziewczyna wyslala mi wiadomość głosowa..Nazwala mnie suka.

Gość gość
Zakończ tę wirtualną znajomość. On się Tobą bawi i zabiera Twój czas, nie wspominając, że naraża Cię na "emocjonalną huśtawkę". Zakończ to jak najszybciej!!!

Gość gość
Tylko jak? Już próbowałam,ale nie wiem jak.. Powiem sszczerze,ze odkąd z nim pisze zle sie czuje ze soba,może nie od poczatku,ale tak od czerwca zaczęłam czuć takie "wszystko nie ma sensu".On jest bardzo specyficzny,nigdy nie jest poważny,nawet jeżeli jestem poważna on obraca to w żart,albo do mnie dzwoni i sie śmieje...

Gość gość
Co za desperatka!!!

Gość gość
gość dziś - po prostu wykasuj go z komórki a komputer (laptop?) schowaj do szafy "pod klucz" na miesiąc lub dłużej, żeby Cię nie kusiło.

Gość gość
Tak to ja,jestem desperatką,masz jakiś problem z tym? Ciekawe czy gdybyś była w mojej sytuacji to była byś taka "niezdesperowana" i wyluzowana. :)