Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam które kupowały ostatnio mieszkanie Katowice

Polecane posty

Gość gość

Szukamy mieszkania do kupna w południowej dzielnicy Katowic. Mamy odłożone 150 tys. Czy w tej cenie znajdziemy 2 pokojowe może być do drobnego remontu oprócz parteru i ostatniego piętra rynek wtórny. Metraż ok 50 m 2. Niby teraz trudno sprzedać mieszkanie a ceny w internecie są wygórowane. Jak się w ogóle zabrać do kupna, czy przez agencję czy samemu. Zastanawiamy się czy nie poczekać czy ceny spadną, ale z drugiej strony mamy dość mieszkania u rodziców

Gość gość
Za 150 tys to w Katowicach nie poszalejesz. Chyba że na Załężu ;)

Gość gość
Hmm nas interesuje Piotrowice Ochojec Ligota tylko te dzielnice i do remontu może być blok 8 piętrowy z windą z lat 70 tych. Załęże Zawodzie Szopienice Śródmieście odpadają. Pracujemy w Szpitalu w Ochojcu poza tym chcemy mieszkać w bezpiecznej dzielnicy. Na razie skupiamy się na os. Odrodzenia ale mało ofert

Gość gość
W mieście wojewódzkim nie kupisz mieszkania za tą kwotę.

Gość gość
W wiezowcu kupisz za tą kwotę, bądź niewiele wyższa.

Gość gość
podobno te z widokiem na Sosnowiec sa o polowe tansze.

Też jestem tego zdania, warto szukać samodzielnie lub od lokalnych sprzedawców na przykład tutaj http://sprzedajemy.pl/katowice - z tego co wiem wiele osób znalazło tak fajne oferty mieszkań i to w bardzo dobrych dzielnicach takich jak Brynów, Ligota, Panewniki. No, chyba, że komuś bardzo zależy na mieszkaniu od dewelopera, mnie jednak na to nie stać.