Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłaemigrantka

Polski facet robotnik fizyczny w uk c.d

Polecane posty

Gość byłaemigrantka

-łysa pała (nic sie nie zmienia od lat ) - kaczy szeroki chód i "arbuzy pod pachami" - bluzy typu pitbul lub inne lonsdale (made in chrl) lub dresik z wyprzedaży - mętny pijacki wzrok - braki w uzębieniu (widoczne szczerby przy mówieniu) - stare brudne buty sportowe lub sandały + skarpety - reklamówka z piwami lub wódką (z najniższej półki)

Gość gość
Eeee..większość tak ale nie wszyscy. Ja nie mam nic do robotników jak mają głowę na karku i nie są zacofanymi katolami ze sredniowiecznymi poglądami.

Gość gość
Takich jest wlasnie 99% polakow w anglii. Fizole najgorsze typy. Ja mam prace biurowa w polsce i jestem kims!

Gość gość
Jestes kims tylko na kafe. kims kogo wszyscy wysmiewaja.:D czyli bingolem cwelem co podstawowki nie skonczyl.:D a w biurze to najwyzej byles w posredniaku hehehe ale z podstawowym niepelnym to ciezko pracke znalezc nie?

Gość gość
W PL pełno takich z tym, że ryją za jedną piątą z tego co powinni zarabiać.

Gość gość
Najgorszy jest chyba taki robotnik-filozof. Jadę sobie rano do pracy zaspana a tu zaczyna jeden z drugim filozofować o sensie bycia. Serio? Panowie chyba ciągle naboozowani z poprzedniej nocy. Nikt tego nie potrzebuje.

Gość gość
Fizole na wygnaniu bueheheheheh

Gość gość
Fizole w PL i większość (96%) polskiego społeczeństwa. Czujcie się wydymani.

Gość gość
Lyse paly tez sa, ale ja widze takie typy: 1/ plecak, buty sportowe z lonsdale, spodnie z dresu 2/ plecak, buty sportowe, jeansy, kurtka skorzana albo ze skory ekologicznej Zwykle wlosy na zelu, czteropak w siatce, a w miejscach publicznych glosnie rozmowy o tym, jak sie ustawic w zyciu...aha, no i oczywiscie ford mondeo, audi a4 albo zdezelowana BM-ka.

Gość gość
No ja już się szykuję na poranna audycje zwykłego Mietka z cyklu "jak żyć". Oni powinni wrócić do PL i założyć własną stacje radiową :D

Gość gość
Tak wlasnie wygladaja wszystkie polaczki w uka. W PL jest kultura.

Gość gość
A z ciebie to chodzący piękoność