Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45latka

Ja 45 on 60 czy to ma sens?

Polecane posty

Gość 45latka

Slub za miesiac. Czy to ma sens bo on jest starszym mezczyzna wiekowo, 15 lat roznicy. Mnie to nie odstrasza bo miedzy moimi rodzicami jest 20 lat. Dodam, ze pod wzgledem seksualnym jest najlepszym z moich partnerow. Nie posiadamy dzieci, oboje jestesmy rozwiedzionymi od kilkunastu lat. No ale ja jestem jeszcze mloda i nie wiem czy nie robie glupoty. On swietnie sie trzyma i nie wyglada na te swoje 60. Slub i tak sie odbedzie bo sie bardzo kochamy. Ale chcialabym posluchac waszych doswiadczen, moze jest tutaj jakis topik dotyczacy mojego problemu. Miedzy nami jest 15 lat roznicy, oboje po przejsciach ale pobieramy sie w pozniejszych latach zycia, moze dlatego ze we dwoje razniej ale czy nie robie zle? Prosze o wasze zdania na ten temat. PS. Napisalam na ogolnym ale tam same nastolatki wylewaja frustracje, a ja szukam madrych wskazowek, bo to dla mnie wazne.

Gość gość
Autorko, trudno powiedzieć. Jestem trochę starsza od Ciebie ale 60- latka bym nie chciała. Może i jest dobrym kochankiem ale MENTALNIE tacy faceci są już starzy i marudni. Rozumiem, ze nie chcesz być sama ale prawda taka, że prędzej niż Ci się wydaje zostaniesz jego pielęgniarką. Tak naprawdę ten facet to już emeryt, może w łóżku jeszcze dobry ale już "dziadek" niestety. Piszesz o rodzicach.... Oni byli razem od początku i STARZELI SIĘ RAZEM a tu bierzesz "dziadka" od początku. No przykro mi, że tak piszę, ale ja bym na to nie poszła. Ale to Twoja decyzja, życzę szczęścia i pozdrawiam.

Gość gość
Kobieto, to twój problem i nie jest ważne, co kto tu napisze. Teraz spadaj bo dałem ci dobrą wskazówkę :P

Gość gość
Przeciez to prowo. bierze Slub i zaklada temat na kafe, ????kobieta 45 letnia, po przejsciach??????

Gość gość
Z tego co zrozumiałam to dobrze Ci z nim, zgodziłaś się zostać jego żoną :) Bywa tak, iż im bliżej jakiejs ważnej chwili, która powoduje jednocześnie sprzeczne odczucia, te negatywne właśnie się nasilają. Im bliżej zdarzenia tym więcej obaw. Nie możesz liczyć na to że ktoś odpowie tu za Ciebie, jedni powiedzą za stary (bo dla nich! za stary a fuj), inni powiedzą że ok (bo sami nie mają nic przeciwko różnicy wieku albo sami w takich związkach są). Dla mnie osobiście 15 lat to niewiele patrzac tez na to że sama nastolatką już nie jesteś (zaraz 50tka ;) ). Ale czy czyjeś opinie mają decydować o Twoim życiu? Odpowiedz sobie co do niego czujesz i jak się czujesz przy nim bo to powinna być podstawa. Nikogo tu na szczęście nie ranicie bo jesteście wolni.

Gość gość
Kobieto, masz 45 lat, a stawiasz pytania jak dziewczynka z kucykami. KOCHASZ go, kochacie sie, rozumiecie, jest ci z nim dobrze, ba, nawet w lozku sie uklada. TO W CZYM PROBLEM????! I dlaczego stawiasz tak wazne dla ciebie pytania w miejscu go ktorego przychodza ludzie pelni zawisci, nienawisci, kilkunastu prawdziwych wariatow i zboczencow oraz ludzi ktorzy ewidentnie lubia krzywdzic?! Gdzie masz rozum, zeby w takim miejscu pytac o kluczowe DLA CIEBIE sprawy???!

Gość gość
za 5-10 lat bedzie duzo gorzej

Gość gość
znam pare gdzie ona ma 30pare lat , on 50pare.. jak im dobrze razem to co komu do tego :) tak samo i u Ciebie autorko, jak sie dobrze czujecie w swoim zwiazku, kochacie sie to nic tylko sie cieszyc szczesciem.. powodzenia :)

Gość gość
Autorko skoro sie nad tym zastanawiasz twoje uczucie do tego pana trochę za słabe. Uwazam, że jesli sie kogos kocha nie pytam całego swiata czy to dobry wybór.