Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zbyt mocno Cię kocham...

Polecane posty

Gość gość
O zdradzie cielesnej czysto fizycznej

Gość gość
ciekawe to, na świecie istnieje tylko jeden M.????!!!!! Idźcie się leczcie wszyscy! Miłość Autorki ma na imię M.

Gość gośćSylwia
Zdradzie cielesnej??czy ty myslisz ze ja jestem taka jak ty??Wiesz ze za to oszczerstwo mam prawo cie podac do sądu?.Dowody już!,dzien data godzina oraz z kim!Pisz!Odpowiesz za to oszczerstwo!

Gość gość
M. jak Marcin, Mariusz itd.

Gość gość
Mówiłam wam wszystkim, że z tą osobą są tylko problemy...Nie odpisujcie jej, ignorujcie a uspokoi się

Gość gośćSylwia
Dowody na moją zdrade cielesną już!znajde cie i nie zartuję ale odpowiesz za to!Wiem kim jesteś.Nie bedziesz mnie oczerniać ,nie pozwolę na to!Imie i nazwisko osoby z ktorą niby zdradzan cielesnie ,już!Nie życzę sobie!

Gość gość
nie odpisujcie jej, mówiłam, że jest dziwna i kto wie...przecież pisano o zdradzie ogólnie....a ona to bierze do siebie...nie, no...

Gość lethal_pipkens
jeszcze cie nie zdradziłem tłusty kocurasku. o na kawie puszczają stinga ots probably me, nasz stary hit :-)

Gość gośćSylwia
Problemy +problemy to ty dopiero mozesz mieć idiotko za posądzanie mnie o jakąś zdrade fizyczną.Sama zaczęłaś.Żądam przeprosin.!Nie daruję!

Gość gość
Domyślam się, że to o mnie. Nie posądzaj mnie o coś o co nie napisałam, nie wyzywaj mnie od idiotek, bo ty będziesz miała problemy. Do widzenia z mojego wątku. Po raz ostatni cię proszę. Zresztą kończę również, z tak toksyczną osobą nie będę rozmawiała. Pisz sobie w eter. I tak nikt tobą się nie przejmuje....

Gość gośćSylwia
Zdradę ogólną a co to jest ta niby zdrada ogólna i ci znaczy wpis z 17 .22To ze ty sie pieprzysz z Rafałem to nie znaczy ze tez mnie wrobisz w gowni zeby go odbić !Probujesz odwrocić uwagę od siebie?Nuc z tego!.

Gość gość
Kochani, kończymy. Dziękuję za towarzystwo. Ogłaszam koniec wątku. Niestety dyskusja dalej nie jest możliwa. Autorka

Gość gośćSylwia
Bedziesz miała problemy ,za to ze wrabiasz mnie w jakaś zdrade fizyczną i za to ze jesteś parszywą kochanką Rafała.!Wszyscybo tym wiedzą nawet ja.Ona ma rację.Rozpoznałam cie po słowie"problemy".

Gość gość
Ha ha no i wyszło szydło z worka.Zwiewaj szczurzyco bo prawda w oczy kole.Jak tam bekart,nadal ma kolki.?

Gość gość
a ty będziesz miała problemy z powodu wyzwania, obrażania ludzi i posądzania niewinnych, przypadkowych ludzi o coś, czego nie zrobili, dalej...niech się tobą prawo zajmie. Nie boimy się...

Gość gośćSylwia
17 .57No właśnie o tym mowię!,za to odpowiesz!Dość tego!

Gość gość
Właśnie Cię zgłosiłam do redakcji kafeterii, nie możesz oskarżać niewinnych ludzi, bo sobie coś uroiłaś. Żegnam

Gość gośćSylwia
A ja własnie z najlepszym infirmatykiem w tym regionie dochodze twojego IP.Nie jestes tu anonimowa i niech prawo sie tobą zajmne za wypisywanie publiczne o jakiej niby mojej "zdradzie fizycznej",to jest karalne.Nie bedziesz mi psuła opini idiotko.Niech prawo sie tobą zajmnie zgłaszam to do prokuratury przestepstwo z art.216kk.

Gość gośćSylwia
Jakim prawem piszesz że zdradzam?,jakim prawem oskarżasz mnie o zdradę fizyczną?To przestępsywo.Niszczysz moje dobre imię a tego nie podaruję nigdy!

Gość gość
Niech tobą tez prawo się zajmie. Nie mam nic wspólnego z twoim parszywym życiem chora osobo. Zakłóciłaś mój wątek, zrobiłaś awanturę i żądasz przeprosin za coś, czego nie zrobiłam. Autorka

Gość gość
To ja żądam przeprosin!

Gość gość
to Bóg ci każe osądzać niewinnych ludzi? ty zniechęcasz do wiary!

Gość gość
o co tu biega

Gość gość
a temat był taki piękny o miłości, o pięknym śnie, pięknie wypowiadali się ludzi i jak zwykle wszystko rozwalone przez jakieś osoby, które lubią wszystko niszczyć, to, co piękne...

Gość gość
no daltego ja stad spadam bo niewazne....

Gość gość
18.20 widać kto kogo oskarża,piszesz jej o zdradzie fizycznej a potem jeszcze atakujesz?widocznie masz coś na sumieniu skoro tak usilnie dażysz do tego żeby ją zdeptać,tobie kto kazał,szatan?

Gość gość
Bóg wie kto, co napisał. I Bóg się tym zajmie i tymi, którzy niby oskarżali i tymi, którzy są oskarżani niewinnie.

Gość gość
Bo tak to jest ze provokatorzy wszystko to co piękne sprowadzają do zdrady ,chorzy ludzie wykorzystujący piekne uczucia dwojga ludzi do własnych celów.Oni nawet troskę potrafią sprowadzić do łóżka bo głodnemu chleb na myśli.Też spadam.

Gość gość
Też stąd idę, nie mam czego tutaj szukać. Płakać mi się chce po dzisiejszym dniu. Autorka

Gość gość
Pomimo tego, że miałam tak piękny sen i się nim tutaj podzieliłam...Dziękuję za uwagę życzliwym.