Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy beta hcg?

Polecane posty

Gość gość
dlaczego nie bierzesz? to bardzo nie dobrze...nie masz w domu duphastonu?

Gość gość
ja dzisiaj nie bylam na becie bo mnie zasypalo :( i niestety nie moglam wyjechac samochodem, test sikany chyba jeszcze nie wyjdzie przy takmalych wartosciach?

Gość gość
A po co ma brać luteine? Jak hcg nie przyrasta prawidłowo to żadna luteina nie pomoże. Luteina jest zalecana kiedy ma się niski progesteron. Oczywiście mam nadzieje, ze hcg się rozkręci

Gość gość
Myślę, że to hcg ci się rozkręci, wiem, że w pierwszych dniach może przyrastać nierówno.

Gość gość
Nie rozkręciło się, dostałam okres :( nigdy już nie zrobię sobie badania z krwi przed terminem spodziewanej miesiączki!

Gość Staranka
Przykro mi. Tez kiedys popelnilam ten blad. Lepiej nie robic przed terminem, czlowiek sie nakreca.

Gość gość
A ta miesiączka jest okropna, leje się ze mnie jak z kranu i cholernie boli. Jestem załamana, bo to była wpadka, czyli moja ostatnia szansa na dziecko. Mój mąż nie chce mnie zapłodnić :( przepraszam za dosadność.

Gość gość
Chociaż bardzo się ucieszył....

Gość gość
Zmień męża

Gość gość
Dlaczego nie chce?

Gość gość
kurcze bardzo mi przykro;/

Gość adasiestara
Witam dziewczynki. Staramy się z mężem o dziecko już 2 lata , bezskutecznie. Od 3 miesięcy zmieniłam lekarza. Okazało sie , że wszystkie wyniki w normie tylko był problem z progesteronem. Z tego powodu oraz że miałam nieregularne miesiączki zalecił branie duphastonu 16-25 dc, po którym dostawałam miesiączkę 30dc. Ostatni cykl brałam clo od 4 do 8 dc , 12 dc dostałam zastrzyk pregnyl. Lekarz kazał mi brać duphaston od 16 dc do dnia spodziewanej miesiaczki i jeśli miesiączka nie wystąpi zrobić test i wtedy albo odstawić albo brać dalej . I stąd moje pytanie : Czy biorąc duphaston do dnia spodziewanej miesiączki ja nie zahamuje jej? Bo zawsze po odstawieniu w 25 dc , pięć dni później dostawałam okres, a teraz jak nie odstawie to też ten okres dostane? Z góry dziękuje za odpowiedzi usmiech.gif