Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Galanonim12

Miłość do kuzyna

Polecane posty

Gość Galanonim12

Witam! Wkrótce skończę 19 lat i od paru lat borykam się z problemem moich uczuć do kuzyna( syn mojej Cioci). Wszystko zaczęło się dość niewinnie, gdy byłam mała. Pytałam się ludzi a kiedy bedę mogła wyjść za niego itd. Rodzina wzieła to za żart ze wzlgedu na mój młody wiek. Do 8 roku życia mniej więcej spedzałam u kuzyna każde wakacje, a pózniej nasze drogi się rozeszły. Ja zamieszkałam w innym kraju jednak mniej więcej 3 lata temu kontakt się odnowił. Zaczeliśmy pisać. Mamy wspólne pasje przede wszystkim astronomie. Miałam wrażenie, iż kuzyn wysyłal mi znaki jeszcze rok temu kiedy na wakacje byliśmy naprawdę blisko i nie chodzi tu o kontakt fizyczny. Następnie kuzyn znalazł sobie dziewczyne nieco starsza od niego. Jest to miła i sympatyczna kobieta , jednak zawsze kiedy ich razem widzę , strasznie się czuję. Mój wujek powiedział, że widać to co staram sie ukryć i z jego strony też to było, przynajmniej jakiś czas temu. Już od paru lat starałam się powiedziec wszystko wprost, jednak boję się, że nasze relacje mogłyby sie całkowcie popsuć. Pochodzę z rodziny , która od strony Matki ma szerokie poglądy oraz wszyscy są po studiach wyższych i pracują na dość wysokich stanowiskach. Jednak rodzina mojego Ojca jest prosta i obawiam się, że nawet nie staraliby się zaakceptować moich uczuć. Kiedyś poniekąd mówiłam o tym z Babcią, a ona nie chciała nawet o tym slyszeć. W tym roku spędzę z tą cześcią rodziny świeta i wiem ,że bedą to katusze. Czy ryzykować przyjazne relacje dla uczucia , które może być jednostronne? Z góry upraszam, zeby nie wysyłać komentarzy co do kazirodztwa lub głupoty. Pomimo młodego wieku znam swoje myśli i wiem ,że to wiecęj niż zauroczenie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować