Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

realek

Przeprosić czy dać jej spokój?

Polecane posty

Jestem trenerem personalnym i początkujący fitness modelem. Powiedzmy, że wyglądam lepiej niż przeciętny Kowalski. Korzystałem z tego bardzo często i niestety karmiąc się opiniami lasek itd moje ego jest bardzo wybujałe. Poznałem pewną dziewczynę, która bardzo na mnie leciała i niestety zachowałem się jak zwykle, na koniec ją zraniłem wyzwałem od szmat, że takie jak ona to mogą mi... itd. Dwa dni później po imprezie chyba pierwszy raz w życiu odezwało się moje sumienie. Moje pytanie brzmi czy jakoś ją przeprosić czy raczej dać jej spokój? Aż dziwie się, że po takim czymś mnie nie usunęła ze znajomych itd Nie chce jej przepraszać ze względu na to, że chciałbym jeszcze próbować z nią jakiegoś związku bo po tym jest to raczej niemożliwe, poza tym kiedyś próbowałem się już zmienić, ale niestety taki już jestem.

Gość gość
kwiaty wyślij, domyśli się od kogo pewnie a wiecej nie odzywaj się

Gość gość
A dlaczego ja zwyzywales ?

Gość gość
Popracuj nad sobą chłopie, bo nawet najbardziej z******ty wygląd nie zniweluje zwykłego prostactwa. Wyśli jej sms-a, tylko uważaj co napiszesz, bo laska może zacząć się łudzić. Wystarczy zwykłe "przepraszam, zachowałem się jak palant"

Gość gość
Powinna cie olac

Gość gość
taki cham i prostak jest trenerem personalnym , to chyba zart

Gość gość
Daj jej spokój, narcystyczny bucu. Jakim żenującym dnem intelektualnym musisz być, jeśli sam upatrujesz swojej wartości i siły wyłącznie w wyglądzie, a aparycja korzystniejsza niż "przeciętnego Kowalskiego" pozwala Ci się czuć kimś lepszym od innych i poniżać ich w taki niewybredny sposób. Ciekawe co zrobisz jak zaczniesz się starzeć, lub życie zrobi Ci wcześniej psikusa i zachorujesz na coś, co odbije się niekorzystnie na Twoim wyglądzie :) Naprawdę staraleś się zmienić? Oh, może opowiesz wszystkim o tym, jak bardzo się wysiliłeś.

Ja was nie pytałem o to jaki jestem, bo z tego zdaje sobie sprawę i żeby to zmienić potrzeba miesięcy, lat. Pytałem o to czy przeprosić czy dać jej spokój. Napisze sms, że zachowałem się jak d**ek i swojego zachowanie raczej nie uda mi się zmienić, żeby nie dawać jej jakiś znaków i koniec kontaktu.

Gość gość
Oczywiście, że potrzeba miesięcy, nawet lat, jednak ciekawe czy poświęciłeś na to chociaż tydzień, bo wygląda na to, że raczej dobrze Ci ze sobą. Ja bym na Twoim miejscu odpusciła sobie próbę przeproszenia. Robisz to chyba tylko po to, żeby uspokoić swoje sumienie, a pewnie zorientowaleś się już jakie potrafią być dziewczyny, zwłaszcza takie zdesperowane, zauroczone po uszy, latające za chłopakiem. Każdy, nawet najmniejszy "ochłap" zainteresowania potrafią zinterpretować jako nadzieję. Każda taka dziewczyna po cichu wierzy, że okaże się wyjątkowa i ze to właśnie dla niej drań się zmieni. Może ona taka jest, mówisz, że nie usunęła Cię ze znajomych, może nie ma w tym żadnego drugiego dna, a może jest. Zostaw ją w spokoju, zachowałeś się jak palant i nie masz zamiaru się zmienić, Twoje przeprosiny nic tu nie wniosą. Pozwól jej myśleć (niebezpodstawnie zresztą), że po prostu jesteś palantem, paradoksalnie może wtedy będzie jej łatwiej się otrząsnąć.

Gość gość
Zamów dla niej kwiaty w http://kwiaciarniasonia.com/ i wyślij. Moim zdaniem powinieneś przeprosić, skoro już ruszyło cię sumienie. Zakończ elegancko sprawę i daj dziewczynie spokój.

Gość gość
To nic nie pomoże. Żadne przeprosiny. A taki tekst, że zachowałes się jak plan czy dopek jest słaby bo ty nie jesteś ani plan ani dopę tylko zwykła świnia bez kultury i pewnie z marnym wykształceniem, z patologicznej rodziny. Daj jej spokoj. Związku z tego nie będzie, z takim jak ty po/je/bem to nikt nie wytrzyma. A tak wogole to ty masz chyba coś z głową nie tak żeby z niczego nic tak kogoś zeyzywac. Jesteś psychiczny, agresywny i masz ukryty kompleks z którym nic zrobić nie możesz, nie możesz tego zmienić i kiedy masz gorszy dzień odgrywa sz się na innych, kto jest pod ręką.

Gość gość
Takie DZIADY co nic w życiu nie mają, nic nie osiągnęli tylko uroda przekazana w genach to najgorsze co może być. Niezaradne to to takie,niemyslące, zazwyczaj leniwe i zazdroszczą, że inni mają domy, samochody, rodziny, szczęście, ukochaną kobietę z którą są szczęśliwi a taki w gruncie rzeczy jest zerem i kiedy to do niego dociera od czasu do czasu, przynajmniej raz w tygodniu to wyładowuje swoją frustrację na innych za to, że innym się wszystko układa a jemu nie. :pTaki typ się nigdy nie zmieni bo on wie, że jest tak naprawdę nikim :p i każda kobieta na poziomie nawet z początku zainteresowana kiedy się zorientuje z kim ma do czynienia to ucieknie.:p *lecą laski na niego :D chyba przez pierwsze dwa tygodnie dopóki się maskuje :D

Gość gość
Nie usunęła go z fb bo taka sama jak on - pustak przyciąga pustaki :D