Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

relacja

Polecane posty

Gość gość

zakochałem się w pewnej kobiecie, od ponad roku urwał się nam kontakt, niemamy swoich numerów i ciężko trafić na siebie na mieście, cały czas siedzi mi w głowie i tylko o niej myślę, pracuje w delegacjach i zjeżdzam do domu tylko na jeden dzień pytanie: czy uczucie do niej może być aż tak silne? chciałbym odnowić kontakt i aby nasza relacja zmierzała ku związkowi

Gość gość
A długo sie znacie pomijając tą rozłąkę?,Może być tak silne jak piszesz bo ja też tak mam.

Gość gość
Tu autor: poznaliśmy i spotykaliśmy się 2msc, jestem młodszy 6lat 6:42 podaj jakieś szczegóły

Gość gość
Poznalismy sie 6l i 10m temy.Nie widzielismy sie od 1,5roku.Spotykalismy się ponad 2 lata .Jest młodszy o rok i miesiąc.

Gość gość
Tu autor: podobną sytuację mamy. Szukałem kontaktu, splawila mnie, odpuszczam bo boję się kolejnego, a pozatym dziś miałem wypadek auto na dachu :/

Gość gość
No to jeszcze bardziej podobnie mamy ,przez ten wypadek(myslałam że zginął,chciałam umrzeć)szukałam kontaktu i informacji,okazało sie że żyje w dwa miesiące po tym jak myslałam że zginął,wkleił foto z małolatami ktore uczy.Nic Ci się nie stało?

Gość gość
Na szczęście nie, ale dach wygląda jak po łosiu, aż dziwne że moja głowa cała skoro nieda się wsiąść

Gość gość
4x4 nie pomogło nawet

Gość gość
Oj.to niedobrze.

Gość gość
Jak cię spławiła to ją olej.

Gość gość
najgorsze tylko że blisko mieszkamy i czaasami zdarza się nam na siebie trafić, co gorsze nie potrafię się na nią złościć i drugiej takiej nie spotkam, niewiem czy zaufam kobiecie :/ , nie pozostaje mi inaczej postąpić. jak wyrzucę ją ze swojej głowy a los nam skrzyżuje drogi będzie za późno

Gość gość
Tak bez powodu olała?

Gość gość
coś ci się w głowie nieźle pokrzyżowało