Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234tyuiro

rozwod, a dzieci pomocy!

Polecane posty

Gość 1234tyuiro

Zlozylem pozew o rozwod malzenstwem bylismy 5 lat zaadoptowalem jej dziecko w wieku 2 lat obecnie ma 8 lat wspolnie mamy corke, ktora miala wczoraj urodziny 5 lat. Ja kocham moje dzieci najmocniej na swiecie z zona czesto klocilismy sie ostanimi czasy miala w przeciagu 5 lat 2 romanse w tym jeden nie udany glownie byly to zdrady emocjonalne fizyczny podejzewam, ze tez lecz ja nie zlapalem chociaz byli razem na imprezie i oklamala mnie. Ze spala z siostra, okazalo sie ze mialla pokoj sama obok, ale do rzeczy.Od pol roku niszczyla mnie psychicznie, ze zabierze mi dzieci i wyjedzie do niemiec, nie rozmawiala ze mna nie Sypiala, nie pracowala, nie zajmowalla sie domem, prowokowala mnie ze zabierze mi dzieci wlaczala tel. nagrywala glosowo, wiedziala ze mnie to zaboli i wtenczas dostawalem bialem goraczki czasami wchdzila do dzieci do pokoju celowo z 2 razyy sie to zdarzylo i tam przenosila awantury juz bylem tak w amoku przez nia ze nie zwracalem uwagi co i gdzie nagran jest ogolem 5. Boje sie ze przzez te nagrania strace dzieci widze dzieci 2 razy w tygodniu chca byc ze mna i zostac ze mna caly czas. Mi to powtarzaja, co wyjezdzaja nie moge sie pozbierac siedze i placze. Wczoraj doostalem sms ze my, czyli razem z dziecmi maja teraz spokoj psychiczny i ze nie sa juz gnebieni psychicznie. BOZE brednie na resorach nigdy nie gnebilem dzieci! Ma te nagrania i boje sie ze. To zawazy na tym ze zabierze mi je

Gość gość
Musisz mieć dobrego adwokata i mocne dowody przeczące temu co ona mówi. Czemu zaczeła cię gnębić? To nie przychodzi z dnia na dzień

Gość gość
biala goraczka w amoku gnębienie Moze nie odebbranie,ale ograniczenie wladzy,jesli ma nagrania,ktore cie zdyskwalifikują z powodow,ktore sam nazywasz w poście.

Gość 1134tyuiro
Wystarczyly mi imprezki wspolne widzialem co sie dzialo zreszta nie tylko na mojej psychice to siadlo, ale na jegoo zonie tez z tym, ze oni sa dzisiaj razem, a my nie.zona powiedziala mi w twarz po wyprowadzce z. Ironicznym usmiechem, ze mnie nie kocha, widziala ze sie poplakalem, cieszyla sie, ze mnie to zabolalo.

Gość 1234 tyuiro
Wiecie jak to jest gdy obserwujesz jak ci zona fruwa na lewo prawo probuje z nia rozmawiac nie chce jest monolog pozniej zrobilem miesiac milczenia nic efektu nie dalo a wrecz odebrala to jako przyzwolenie do jeszcze wiekszej wolnosci i wkoncu nie wytrzymalem cos we mnie. Peklo niestety dziecii tez to widzialy ze. 2 razy poplakalem sie jak dooszedlem do siebie i ich przeprosilem teraz tego bardzo zalluje. Ciotka jej powiedziala zebym sie przygotowal na najgorsze. Bo ona chce mnie. Upi... dla tego sie boje

Przykre, to jest jak bezwzględność i brak jakichkolwiek hamulców rządzi kobietami, przy rozstaniach.Zapominają, że rozwód to nie jest tylko rozgrywka pomiędzy dwoma skłóconymi osobami .Jest to trauma również dla dzieci.I to one powinny być w tym ciężkim okresie traktowane z wyjątkową troską.To ich dobro się liczy.Jakim ogromnym przeżyciem dla tych istotek musi być matka, która wciska ciemnotę na temat ich ojca.Przecież dzieci go kochają nie mniej niż ją samą.Dzieci cierpią, gdy są wplątane w tą walkę .W chorą przemoc psychologiczną.Niestety pojęcia nie mam dlaczego w taki sposób szargane nienawiścią i podłością kobiety, zapominają że miłość i troska dla dziecka są najwyższymi wartościami i to one wywołują uśmiech na buziach bezbronnych istot.Ktoś Ci napisał o prawniku i tak właśnie zrób i nagrywaj każdą z eks rozmowę, może w któreś sypnie się .Pozdrawiam.

Gość 1134tyuiro
Zalatwilem sobie adwokata, faktycznie powiedzial, ze z rozwodem dam sobie rade, ale jezeli chodzi o dzieci musze miec pomoc, jezeli pojdzie na noze bedziemy wallczyc i udowadniac jej wine.

Gość 1134tyuiro
Utrzymywalem kontakt tel. Z zona wypytywalem jak tam dziecii, jak ustalimy widzenia itd. dzwonilem do dzieci nie mogly sie ze mna nagadac widac, ze ja to ruszylo bo ktoregos pieknego dnia odebralem tel. Od dzielnicowego, zebym przestal do niej wydzwaniac powiedziala, jemu, ze jej grozilem, az mi sie ciemno przed oczyma zrobilo. Zaproponowal kontak albo listowny, albo smsowy. Przyszedlem po dzieci pod dom tesciowej zapytalem sie, czy jest zona i czy dzieci sa w domu bez zadnej agresji bo nie chcialem juz tracic na nich energii, zrozumialem, ze jak bede siie klocil to nic nie osiagne, a ona proosze sobie wyobrazic mnie zwyzywala i powiedziala, ze dzieci nie chca mnie widziec :'(dzieci nie dostane. byly wtedy w domu i na pewno to slyszaly, zadzwonila po policje, o wtargniecie na jej podworko, ze chcialem ja pobic. Od tej pory nawet tam nie podjezdzam boje sie, ze znowu cos wymysla. Nic kompletnie nie wiem o dzieciach rozmawiam tylko z nauczycielka.

Gość 1134tyuiro
Podpowiedzcie mi, w dobie takiej techniki przeciez mozna wszystko podrobic, czy jak powiem w sadzie, ze nie przypominam sobie tej sytuacji, ze nie wiem, czy te filmiki sa autentyczne, czy to cos da.