Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąda_społeczna

Polecane posty

Gość gość

Czy chciały byście usłyszeć po kilku latach przeprosiny od człowieka, który was skrzywdził?

Gość gość
pisze się 'sonda'

Gość gość
Tak, wiem o tym. To celowy błąd, który ma swój ukryty cel. Zastanawiałem się własnie nad tym czy w pierwszej kolejności ktoś zwróci mi uwagę na błąd ortograficzny czy najnormalniej w świecie podejmie temat dyskusji. Swoją drogą to ciekawe w jaki sposób zwracasz mi uwagę na błąd ortograficzny. Jeśli już chcesz pouczać innych to pełnym zdaniem poproszę. ;)

Gość gość
Pomijając tą SONDĘ postaram się odpowiedzieć na Twoje pytanie. Czy chciałabym usłyszeć takie przeprosiny pi latach? Zależy czy ten Ktoś był albo jest dla mnie ważny. Jesli tak to chcialabym, ale pod warunkiem, że byłyby to szczere przeprosiny. Anna

Gość gość
A nie można było usłyszeć przeprosin wcześniej? Dla mnie takie przeprosiny maja sens tylko wtedy, jeśli przepraszający zmieni swoje zachowanie (w co serdecznie wątpię) i pozbędzie się nałogów, które kierują jego życiem. Tak naprawdę jednak, nie wierzę w bajki na jawie.

Gość gość
Tak, może być, ale jest mi to obojętne

Gość gość
Gdyby błąd miał ukryty cel to nie tłumaczyłbyś się z niego.

Gość gość
Każdy z nas czasami popełnia błędy, nawet te ortograficzne. Tylko dlaczego zawsze musi znaleźć się ktoś kto się czepia rzeczy tak mało istotnych?

Gość gość
"dlaczego zawsze musi znaleźć się ktoś kto się czepia rzeczy tak mało istotnych?" - gdzie widzisz te rzeczy nieistotne?

Gość gość
Nie będę wchodził z Tobą w polemikę. Odpowiedz na pytanie, albo znajdź sobie inny wątek.

Gość gość
piszesz na forum, więc nie bój się autorze odpowiadać na zadane ci pytania. wątek byłby dobry ale brak ci odwagi by szczerze odpowiadać, a co za tym idzie albo masz zamiar udawać albo naprawdę oczekujesz od innych wypowiedzi na swoim wątku :P

Gość gość
takie pochwytliwe tematy sa dobre dla tepakow... takich jak ja:(