Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na kawie

oto najprostszy sposób na poznanie drugiej osoby

Polecane posty

Gość gość na kawie

jest nim Facebook ludzie zastanawiają się jak poznać kogoś drugiego , a tu wystarczy zacząć pisać z kimś jako np. komentarze na jakieś grupie na dany temat, potem wysłać zaproszenie i czekać na odpowiedź - osoba zainteresowana przyjmuje i się zaczyna - lub po prostu bez zaproszenia pisać wiadomości. i nic prostszego w w tym temacie nie ma wiem , że to brzmi absurdalnie , ale mamy takie czasy , że kobiety lansują się na tej stronie , by zostać zauważone i poznane - rzeczywiście potrafią zająć się tym tematem i wiele dzięki temu też poprawia swój wygląd , by być zauważoną - czekają na odpowiedniego faceta , w których mogą przebierać dowolnie - brzmi to strasznie , ale nie ja wymyśliłem nasze życie w Matrixie i powinno się poznawać w zupełnie innych miejscach , ale co zrobić , gdy tempo życia oraz łatwość nawiązania kontaktu doprowadza nas do takiej sytuacji jaką mamy , a ludzie udostępniają swoje zdjęcia i dane , więc robią to po to , by być zauważonym i poznanym oczywiście nie każdy korzysta z tej strony w taki sposób lecz dla niektórych , to jedyna szansa , by poznać kogoś jednak jest to ogromne ryzyko , zwłaszcza dla dziewczyn i wiadomo co mam na myśli , ale kto nie ryzykuje - nic nie ma pisanie jednak to nie to samo , co rozmawianie i zachowywanie się przy drugiej osobie , będąc obok i wtedy dopiero się okazuje , czy ktoś był prawdomówny , czy kłamał

Gość gość
i tu się mylisz. nikogo nie przyjmuję, jeśli go nie znam, a napaleńców usuwam. nie pomoże żadne pisanie z innymi z mojej listy. a jak chcę kogoś poznać, to poznaję nie w iluzorycznym świecie. tylko w realnej rzeczywistości. więc miedzy bajki sobie wsadź te swoje durne rady dla prostych kobiet.

Gość gość na kawie
mnie piszę , ze to sposób dla Ciebie , tylko określiłem to , jako najprostszy sposób ogólnie

Gość gość
no nie wiem, dlaczego niby to jest Twoim zdaniem najprostszy sposób, chyba właśnie jeden z gorszych i piszę to jako kobieta która ma mnóstwo koleżanek. ja nigdy nie odpisuję na wiadomości od obcych, moje koleżanki tak samo

Gość gość na kawie
to że nie odpisujesz obcym , to bardzo dobrze i się tego trzymaj ,lecz kobiety też odpisują i piszą do obcych - nie każda z nich jest prosta i jest j taka sprawa , że gdyby ktoś naprawdę Cię zainteresował , miała byś ochotę , czegoś więcej się o nim dowiedzieć i nawet tylko tyle - to działa , gdy otrzymasz pewne ku temu znaki

Gość gość
współczuję tego "najprostszego sposobu" oraz osób, które w ten sposób poznajesz. łatwość poznawania nie zawsze idzie w parze z gwarancją, że te osoby mogą być na jakimś poziomie. to co na obrazku (zdjęciu) nie oddaje niczyjego charakteru, sposobu bycia ani prawdziwej natury. dlatego dla mnie taka metoda jest infantylna.

Gość gość
wypisywanie do kogoś na jego koncie na fb uważam za chamstwo. a ty autorze masz na pewno brudne intencje.

Gość gość
Hej ,ciekawy temat opowiedz coś o tych znakach.

Gość gość na kawie
przepraszam , ale ja nikogo nie poznaję - sam piszę tylko ten przykład z obserwacji innych , który w pewnych przykładach okazał się skuteczny , bo udało im się poznać - z resztą zjawisko to , chętnie bym opisał w książce , gdybym miał na to czas , bo ludzie stali się niewolnikami technologii nie zawsze jest tylko psychol/psycholka po drugiej stronie , to samo może byc w pubie czy operze

Gość gość
Ta metoda sprawdza się u łatwych panienek. Sam tak robię. Obie strony musza mieć kamerki, wtedy się jeszcze lepiej gada, a jak już się w ten sposób poznamy, to potem umawiamy się w realu na sex. Jeszcze żadna mi nie odmówiła. Polecam.

Gość gość
W czym się ten pomysł okazał skuteczny,opowiedz być może mamy coś wspólnego.

Gość gość na kawie
to nie temat o łatwych panienkach i seksie i proszę o tym tu nie pisać, bo całkowicie wypacza on temat , a ja piszę o innym zjawisku

Gość gość
Najgorsza patologia jest ten który ma Facebooka moi znajomi nigdy nie mieli i ja tez

Gość gość
Jakie to zjawisko?

Gość gość
gość na kawie - to określ dokładnie to "zjawisko" bo dotąd argumenty, które podają ci "goście" nie są brane przez ciebie pod uwagę :D albo napisz tę książkę, nie marnuj czasu na korepondencję z "gośćmi" :D

Gość gość
Zjawisko zwane patole

Gość gość na kawie
nie mam czasu by to opisywać szczegółowo tutaj , każde zdanie biorę pod uwagę - ale widzę , że pisanie tu sensu nie ma , bo się tu zaczynają ataki i wyzwiska oraz określa innych jako patologię , więc zgłoście temat do kasacji

Gość gość
i wszystko jasne. nikt przy zdrowych zmysłach nie poznaje osób przez internet, autorze. w ten sposób , jak sam zauważyłeś poznają się "patole", czyli ludzie wybrakowani. dziękuję za uwagę i żegnam 🖐️

Gość gośćbezkolizyjnie
A mnie temat interesuje .

Gość gośćbezkolizyjnie
Nie obrażajcie autora,ja też mam podobne doświadczenie że w skrajnych wypadkach fb.się przydaje.

Gość gość na kawie
gość dziś i wszystko jasne. nikt przy zdrowych zmysłach nie poznaje osób przez internet, autorze. w ten sposób , jak sam zauważyłeś poznają się "patole", czyli ludzie wybrakowani. dziękuję za uwagę i żegnam określanie ludzi z sieci jako patologię uznają za przejaw braku inteligencji oraz chęć obrażania - dla mnie nawet 99% przykładów nie określa wszystkich ludzi i ich intencji - nie zawsze brudnych i patologicznych - psychozy nie zależą jedynie od sieci - na ulicy widzą taką samą patologię , wystarczy popatrzeć i obserwowować

Gość gośćbezkolizyjnie
To prawda.

Gość gośćpytajka
Podaj autorze przykład ludzi , których poznałeś przez internet bo nic o tym nie piszesz. Masz z nimi kontakt stały czy tylko powierzchowny, i co to za ludzie?

Gość gość
Gościu z 11:47 masz 100% racji. To dopiero jest patologia gdy rozmawia się z osobą w świecie wirtualnym nie znając drugiej strony zakłada się z góry, że ta druga strona jest patologia. Widać jak niektórzy sądzą w/g siebie.

Gość gość
Takiej osoby nie chcę poznać nawet w realu.

Gość gość
Przebywając w internecie też jesteś patologia, bo w/g ciebie cały on to patologia.

Gość gość
10:59 Dla Twojej wiadomości podam Ci, że są małżeństwa i to bardzo szczęśliwe z osób poznanych przez internet.

Gość gość
Większość osób używa facebooka tylko do kontaktów z ludźmi, z którymi mieli jakąś styczność na żywo... nie odważyłabym się do obcych ludzi wysyłać zaproszeń, to tandetne i natrętne jak jakieś akwizytorstwo...

Gość gość
12:09 - oto jedyna i prawdziwa odpowiedź

Gość gość
12:09 - to była odpowiedź do pierwszej osoby z 12:09 co do małżeństw zawieranych tą drogą, mam wątpliwości i mogę mieć chyba swoje zdanie.