Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na kawie

oto najprostszy sposób na poznanie drugiej osoby

Polecane posty

Gość gość
wróć - do drugiej. masz rację, że to natrętne i głupie wręcz. jakoś autora nie widać, czyżby ukrywał się pod pomarańczowymi nickami :D

Gość Luiza347
Sposobów jest wiele, żeby kogoś poznać. Polecam zakup oryginalnych i modnych, sportowych butów na http://air-jordan.pl/pl/ :D :*

Gość gość
buty ohydne, nie kupię :D autor wypił kawę i zasnął 🖐️

Gość gość
Autor uznał, ze z patologią nie rozmawia i odszedł spokojnie wypić kawę.

Gość gość
aurora strach obleciał

Gość gość na kawie
strach mnie oblatuje , jak czytam same negatywy , pokazujące obraz paranoi , będącej w necie chorobą (jak w umysłach), na podstawie prawdziwych przykładów , które jednak , nie stanowią całości , nawet jeśli są większością - ponieważ ludzie wtedy niczego już by nie próbowali tworzyć nikt nie ma pewności co do osób , ale to nie znaczy , że trzeba w każdym widzieć samo zło i uciekać w paranoję

Gość gość
juz wypiles kawe? to teraz napisz jasno o co ci chodzi

Gość gość na kawie
piszę jasno i wyraźnie - jak musisz przeczytaj kilka razy temat jest jasny , za to komplikacje bywają , po różnych opiniach

Gość gośćbezkolizyjnie
Jakie komplikacje

Gość gośćbezkolizyjnie
Ja np normalnie nigdy nie wysyłam zaproszenia nieznajomym ale miałam wazny powód ,szukałam informacji i coś mnie tknęło że pewien profil może mi w tym pomóc,jak sie pózniej okazało za nikiem być może a raczej na pewno kryła sie odpowiedz.

Gość gość
Nie kłóccie się. Kazdy ma inne doswiadczenia. Osobiscie nie mam fb, a ludzi poznaję wszędzie, na ulicy, w pociągu, w kosciele, w bibliotece, na przyjęciach, itp. Cenię sobie rozmowę osobistą i fakt, ze kogoś można zweryfikować bardzo szybko, czy jest tym, za kogo się podaje. Użyteczna jest wymiana wizytówek, a wujek Google pomocny.

Gość gość
a wy macie faceta?

Gość gość
w jnternecie mozna kogos poznac

Gość gość
w internecie poznalam duzo facetow.

Gość gość
W internecie można kogoś poznać, ale na portalach do tego przeznaczonych, np. randkowych. Tam ludzie są właśnie po to, by kogoś poznać, a na facebooku - by rozmawiać ze znajomymi (osobami, które już znają). Nie znam nikogo, kto zakładałby konto na fejsie w celu zawarcia nowej znajomości. Czasami można przez przypadek kogoś poznać, ale celowe wypisywanie do miliona dziewczyn, z czego połowa zajęta, to trochę dziwne i desperackie? moim zdaniem. Ja np. na fejsie mam zdjęcie sprzed 4 lat :) status wolna, a mam kogoś od roku, jakby mi wypisywali faceci jakieś dziwaczne wiadomości w stylu "poznamy się???? :****" :D tobym jebbła za przeproszeniem śmiechem. Moja znajoma jest jedną z dziewczyn, które dosyć często wstawiają selfie, ma zdjęcia ze swoim facetem, jakieś tam komentarze, serduszka, misie pysie i takie tam, i piszą do niej jacyś desperaci, bo zobaczyli kawałek cycka na zdjęciu.

Gość gość na kawie
Jak widzę taki kawałeczek cycka na fejsiku to już sobie myślę co to kurwa jest paranoja. Ten świat jest chory. Wszędzie wszystkie loszki pokazują cycki i dupę, a mi żadna porządna dziewczyna nie chcę dać, bo wszystkie lecą tylko na tępych ogolonych sebów. Żadne laski nie doceniają już fajnych oczytanych facetów i to jest problem tego świata. Zniszczę tego jebanego fejsbuka bo to jest wylęgarnia raków i patologii która zżera ten świat.