Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majcia001

długo pachną odświeżacze powietrza natural fresh ?

Polecane posty

Gość AdamWawa11

Ja ostatnio brałem w Naturze. Jest tam spory wybór zapachów z tej firmy. Na prawdę polecam Ci tą opcję jak lubisz sobie zapalić w aucie, do tego koniecznie kup sobie neutralizator zapachów i może jakaś buteleczkę perfum (taki oświeżacz który wygląda jak perfumy i możesz sobie psiknąć w dowolnym momencie). Będziesz zadowolony :)

Gość AnnaJoanna

Te perełki zapachowe fruits o których wspomina koleżanka wyżej na prawdę mogę polecić. Dla mnie bomba i ta cena też robi różnicę bo chodzi głównie o to żeby mieć wysoką jakość w rozsądnej cenie i nie przepłacać:)

Gość Dorian

W odpowiedzi na pytanie to można je kupić w Naturze i Kauflandzie na pewno, kiedyś widziałem je również w Hebe ale nie jestem pewien jak to teraz wygląda i trzeba by było to sprawdzić bo dawno mnie tam nie było

Gość AdiAdi

Te zawieszki NO SMOKING są zdecydowanie w Naturze. Widziałem je tam kilka dni temu więc na pewno tam je dostaniesz

Gość Lolek1

A nie przypadkiem w HEBE, tam też wydaje mi się że kiedyś widziałem te zapachy?

Gość AdiAdi

Ten typ widziałem na pewno w Naturze. Na 100%. Co do hebe to się nie wypowiadam bo w moim mieście nie ma ich sklepów :)

Gość Lolek1

W hebe jest dość duży (a przynajmniej był) wybór odświeżaczy, nie tylko do aut ale głównie do domu. Ogólnie fajne zapaszki i niedrogie, polecam.