Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ElektrycznyMirek

Jaki prezent dla osoby czytającej książki?

Polecane posty

Gość gość
Moze zapytaj?Ja zawsze wcześniej pytam solenizanta co chce dostać i nie ma nietrafionych beznadziejnych prezentów, ostatnio mojemu chłopakowi kupiłam grę na konsoleigry.pl i bardzo się cieszył z tej gry.

Gość abigailabi
może jakieś fajne słuchawki do słuchania audiobooków? :P ostatnio widziałam w promocji hyperx cloud 2 w sferisie

Gość gość
Wyświetlacz Powiększający do Telefonu. Dzięki niemu będzie mogła wygodnie czytać E-booki na telefonie. Oto link do produktu: https://www.abcros.pl/produkt/hit-wyswietlacz -powiekszajacy-wygodnie-ogladaj-filmy-na-telefonie/

Gość gość
Wyświetlacz Powiększający do Telefonu. Dzięki niemu będzie mogła wygodnie czytać E-booki na telefonie. Oto link do produktu: https://www.abcros.pl/produkt/hit-wyswietlacz -powiekszajacy-wygodnie-ogladaj-filmy-na-telefonie/

Gość gość
Według mnie , zależnie od budżetu oraz oczywiście w zależności od zainteresowań, dobrą opcją na prezent jest konsoleigry.pl/gry-na-pc-w-pudelkach/7390-f1-2016-pc-klucz.h tml szczególnie fajna opcja taki prezent dla chłopaka!

Gość gość
Takiej osobie to bym nie kupowała książek! wolałabym jakąś chemię samochodową! np. www.total-care.pl/cat-pl-1-AUTO-CARE-br-chemia-motoryzacyjna.html tu jest profesjonalna chemia motoryzacyjna dedykowana kierowcom! korzystne ceny i szeroki wybór!

Gość gość
A moze lepiej jakaś grę książka to rzeczywiście dla takiej osoby taki bardzo typowy preznet i musze powiedzoec ze lepiej gre jakas na konsoleigry.pl jest duzy wybór gier wiec mysle ze na pewno coś wybierzesz.

ja ostatnio mamie która dużo czyta na jej prośbe zamówiłam w sferisie lamkę nocną. To jest niezbędny gażet osoby czytającej ;P

Gość Jaćka8787
czytnik kindla albo jakis inny:) ja kupilam w media expert, bo mialam niespodziewane pieniadze z wzgledu na wypelnienie u nich ankiety - wygralam wtedy 750 zl. wiec taki gadzecik dodatkowo wpadl i... nigdy sie z nim juz nie rozstane xD

czytnik jest super tez polecam ale nie wszyscy potrafią się do tego przekonać, moja mama mówi że musi czuć zapach kssiążki i słysześć szelest kartek :P

Może jakiś fajny gadżet do pokoju? Albo ładny kubek? Możesz poszukać w naszej aplikacji, który sklep ma w tej chwili fajne promocje :) Iwona z Mojej Gazetki ❤

Gość kii

Polecam kupno Inkbooka od Arta tech Serio. Nie dość, że wygodny, to jeszcze się nie zacina. Plus za polskie menu. To duże ułatwienie.

Gość Misiek
Dnia 25.04.2019 o 14:46, Gość kii napisał:

Polecam kupno Inkbooka od Arta tech Serio. Nie dość, że wygodny, to jeszcze się nie zacina. Plus za polskie menu. To duże ułatwienie.

Tez mam, a którego kupiłeś. Bo ja Prime HD i jest meeega. No racja, menu to duży plus choc dla mnie android był bardziej przekonujący. Naprawdę spoko się go używa 

Gość walek

kup czytnik, niech czyta. inkbooki sa podobno spoko.