Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrakk

zawroty głowy

Polecane posty

Gość sandrakk

ostatnio bardzo meczą mnie zawroty głowy, już nawet nie tylko, kiedy gwałtownie się podnoszę, ale nawet kiedy po prostu stoję w miejscu czy siedzę bez ruchu. czy to może być coś poważnego, bo nie chcę od razu panikować. ale może ktoś miał podobne dolegliwości i jakoś sobie z nimi poradził?

Gość izkaem
nie wiem czy to może być poważne ale pamiętam, że moja babcia się na coś takiego skarżyła. z tego co wiem, to miało jakiś związek z błędnikiem, więc może idź do lekarza jednak

Gość natka88b
pewnie to jakiś problem z uchem wewnętrznym. polecam klinike medicusdcl. świetni laryngolodzy, na pewno znajdą przyczynę Twoich dolegliwości

Gość gość
Choroba ucha wewnetrzne moze byc przyczyna zawrotow glowy? naprawde? nie miałam pojecia, czuje co prawda od jakiegos czasu szczykania w uchu, zaczelam brac witaminy itp zeby nie zachorowac na zapalenie ucha. kilka razy zakrecilo mi sie w glowie, ale myslalam ze to raczej z przemeczenia. nigdy bym nie pomyslala, ze moze byc to polaczone. powinnam w takim razie udac sie do lekarza?

Gość medicusDCL
Przy tego typu dolegliwościach zatok rekomendujemy konsultację z laryngologiem. Kadra Medicus DCL to jedni z najlepiej wykwalifikowanych specjalistów w Polsce. Lekarz laryngolog zdiagnozuje przyczynę Pani dolegliwości i dobierze odpowiednią metodę leczenia. Na konsultacje można umówić się telefonicznie pod numerem telefonu - 71 74 96 000.

Gość gość
U mnie dzieje się to samo, mam bez przerwy zawroty głowy. Juz nie wiem czy to przez tą pogodę, czy co moze powodowac tę dolegliwość. To jest istny dramat.

Gość zmartwionacórka
Czy ktoś z was leczył się na zapalenie ucha wewnętrznego? przeczytałam cały wątek i tak samo jak inni tu obecni nie wyobrażałam sobie że zawroty głowy mogą mieć podłoże w uchu. Moja mama ostatnio kilka razy narzekała na ,,kręcenie się w głowie". Byłam pewna, że to z przemęczenia. Muszę jej koniecznie przekazać te informacje i podpowiedzieć, aby udała się do lekarza laryngologa.

Gość gość
Nie dokońca to muszą być problemy z uchem ja też miewam zawroty głowy ale u mnie to problem z kręgosłupem i skutecznie pomaga mi gimnastyka.

Gość katarzynaaa_99
Przyczyn może być masa. U mnie to również były przyczyny laryngologiczne. Leczyłam się w medicus DCL we Wrocławiu. Ale macie, racje u każdego co innego może powodować zawroty.