Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja mnie pochlania.

Polecane posty

Gość gość

Walcze ale opadam z sil. Czuje ze ogromna fala naplywa i mnie pochlania. Odczuwam dwie rzeczy - zobojetnienie a czasami smutek. Przez caly poprzedni rok bylo dobrze a teraz odechciewa mi sie nawet walczyc. Jest kiepsko.

Gość gość
mnie k***a tez

Gość gość
A leczysz się Jeśli nie to powinnaś. Po lekach antydepresyjnych jest całkiem inne życie:classic_cool:

Gość gość
Nie, moja rodzina uwaza ze nic mi nie dolega. Poza tym sa przeciwni lekom. Niby chodze do szkoly i do pracy ale ja czuje ze wariuje. Unikam ludzi, mam leki, spie dlugie godziny, brak mi celu, jestem ciagle sama i nie mam sil o nic walczyc.

Gość gość
o leczeniu depresji można poczytać na tej stronie www.biomed.org.pl. Nie jesteśmy tacy bezradni jak nam się wydaje.

Gość gość
Jedna złota rada- znajdź sobie jakiś cel w życiu i rób to co kochasz czyt. wykonuj jakieś swoje pasje. Do tego polecam być na bieżąco z http://bb-mdi.pl/ gdzie znany mentor Bill Bellens uczy jak należy postępować aby zmienić życie na lepsze. Mojej koleżance bardzo ta strona pomogła i treści na niej zawarte więc może i tobie się przyda :)

Gość gość
zacznijcie się odżywiać jak należy palanty samochód tyż ma depresję jak mu za dużo wszawego paliwa dać to za mało kalorii i bedzie fiksował

Gość gość
piszę poważnie zastanówcie się nad tym żeby się porządnie nażreć a nie stwarzać pozory że jecie to podstawa a jak po 3 miesiącach nie da rady to możecie zacząć myśleć o psyche pokochajcie siebie ja to dla siebie najlepszy kumpel to muszę o niego należycie dbać a nie zasuwać buły i myśleć że to jest paliwo to trochę mało,macie kuźwa komputery poganiać wśród tych co mają coś do powiedzenia a nie myśleć o niebieskich migdałach

Gość gość
aktualnie nie stac mnie na lepsze jedzenie. poza tym nie moge jesc duzo bo nie mam aktualnie czasu na cwiczenia wiec nie zrzuce a nie chce przytyc jeszcz.e nie mysle o niebieskich migdalach zastanawiam sie co z toba zrobic!

Gość gość
ty ze mną to nic nie rób jestem poukładany jak mało kto pomyśl o sobie poważnie ja wiem co piszę a ty na razie błądzisz i napytasz sobie biedy

Gość gość
z czym biedy? nie jestes w ogole poukladany, spojrz jak ludzi traktujesz!