Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakies rady jak znalezc prace w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Jakakolwiek? Jakie strony polecacie? Gumtree, Indeed? A moze lepiej jest udac sie w rozne miejsca typu centrum i pytac osobiscie?

Gość gość
Juz nie znajdziesz. Za duzo bydla ze Wschodu. Kolejne grupy jada do UK? Tam juz nic nie ma, zasoby sie wyczerpaly , UK sie skonczylo

Gość gość
Zalezy jakiej kto pracy szuka i jakie ma doswiadczenie i umiejetnosci. podobno ze zwyklymi pracami jest kiepsko. ale w waskich dziedzinach, czy zawsze potrzebych zawodach praca jest, ale trzeba cos umiec i miec na to papier a najlepiej tez doswiadczenie zawodowe. bo taka praca jest. maz mojej przyjaciolki w sierpniu dostal swoja pierwsza prace w IT i nie wiem dokladnie ile zarabia ale wiem, ze na jwgo stanowisku w pierwszej pracy zwykle zaczyna sie od okolo 38-40k i potem juz tlyko wzwyz.

Gość gość
18:34 U autorki chyba slabo z wyksztalceniem Tak samo jak u ciebie " trzeba miec na to papier " :P Wystarczajaco emigrantow sie najechalo , dajcie zarobic tym, ktorzy juz tu sa. Tyle chetnych , ze mieszkania drogie. " Papier " z Polski nic nie znaczy , trzeba studiowac w UK i najlepiej pozbyc sie polskiego akcentu. Polski akcent kojarzy sie ze sprzataczkami i budowlancami , malo elegancki :P

Gość gość
W PL mam w biurze 4000 i wyzej stoje w hierarchii niz fizyczni w uk:D haha

Gość gość
mialam na myśli brytyjski papier :)

Gość gość
Tylko nieudacznicy wyjezdzaja do uk. Dzis w PL jest duzo dodatkow i pracy.

Gość gość
Liz jaja ciapatym w lądynie swinio:D pochwal sie jaki wsbzdet skonczylas BUHEAEHEHEEEE:D

Gość gość
Dobra rada: nie podejmuj pracy za mniej niż 2.000£/mies. Polacy psują rynek i pracują za tanio.