Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powalona zona

Mam.straszny problem

Polecane posty

Gość Powalona zona

A.wiec.6 lat.temu zamieszkalam.u swojego chlopaaka, ktory mieszkal ze.znajomymi. Po czasie.do.tego.domu wprowadzil sie.chlopak z ktorym.zlapalam.swietny.kontak. Super nam.sie.zawsze gadalo. Wspolne sniadania. On pracowal.na popolodniowki a.moj.chlopak.na.rano.wiec sie.mijali. Czulam,ze ja.sie.mu.podobalam i.on mi tez byl.nieobojetny. Po czasie.wyprowadzilismy sie.z.chlopakiem wzielismy slub. A on wzial.slub ze swoja dziewczyna... My mamy dzieci i.oni.maja dziecko.lecz.do.dzisiaj.kiedy rozmawiamy ze.soba czy sie widzimy nie.potrafimy sie.nie usmiechac i widac ze.jest chemia.miedzy nami. Moj.maz.juz kiedys sie.mnie.pytal czy on mi.sie.podoba i jego zona.tez cos zaczela.przeczowac .. Zerwali z nami.kontakt.przez jakis czas. Po czasie kontakt sie wznowil ale on byl.troche. Chlodniejszy. Dzisiaj.znow.gadamy normalnie i dalej jest cos.miedzy nami... Kocham.swojego.meza.bardzo.mocno.i niewyobrazam.sobie zycia bez niego dlatego nigdy nie zdradzilam.go.mimo.tego,ze.mielismy nie raz.okazje.bo bylismy sami ... Ale.nie.potrafie.opisac tego co.jest.miedzy mna a tym.mezczyzna .. Czy ktos tez tak mial co to.oznacza ... Dlaczego tak.sie czuje.przy tym.mezczysnie tskie cieplo w.sercu i brakuje go mi czasami

Gość Powalona zona
Przepraszam za bledy ale mam.popsuty tel.i nie do konca moge poprawic pisownie.

Gość gość
"trafił swój na swego", wywołujecie w sobie skrajne emocje których żadna inna osoba nie potrafi, wystarczy sama obecność a chemia jest wyczuwalna w powietrzu "adam i ewa w raju", to jest siła wyższa, tak działające na siebie osobowości mają dużą szansę stworzyć szczęśliwy związek

Gość gość
Nic nie poradzisz, czas się z nim bzyknąć !

Gość gość
Nie macie wspólnej szarości bytu, żadnych przyziemnych kłopotów. To jest ten wspólny mianownik. Nie nakręcaj sie bo to tylko kłopoty. Jesteś czyjaś żona on czyimś mężem. Koniec kropka. Jego żona co czuje i nie zmienisz tego , kłopoty w powietrzu. Maz cię już nie interesuje w takim stopniu jak dawniej, potrzebujesz dowartościowania, żyjesz przeszłością. Moze on wcale nie czuje jak ty ale sobie wkręcasz , lepiej tego nie sprawdzaj bo w każdym przypadku to droga w dol. Przejdzie ci to zauroczenie i bedziesz myślec o sobie jak o idiotce.

Gość podla zona
Ale moj maz.mnie.kreci , kocham.go seks.jest wspanialy i niczego mi nie brakuje. Z tym uczuciem.to.sobie nie wkrecam , ten mezczyzna byl.u mnie pare.razy zeby cos.tam.dac.od.swojej.zony dla nas bo jestesmy dobrymi znajomymi i za kazdym razem.chce wejsc dluzej.pogadac non stop.sie.usmiecha . Nie mam.16 lat.swoje w.zyciu przeszlam.i jestem.pewna.,ze.miedzy nami.jest jakas chemia. Nie mam zamiaru zdradzac meza ani robic przykrosxi mojej.dobrej kolezance ale.to.cos.jest.silniejsze.od.nas. Widac,ze.oboje.sie.kontrolujemy.aby po nas.nie bylo.az tak.widac. Maz.mi ufa i.ja.nie chxe.zawiesc.jego.zaufania. Tylko.nie rozumiem.dlaczego.tak.sie.dzieje.miedzy mna.a.tym mezczyzna ... Czy my.oszukalismy przeznaczenie czy to.poprostu.pociag.seksualny ?

Gość Jola Joli jo
Znam to uczucie dobrze,podobnie jak Ty czuje chemię do jednego faceta mimo że kocham męża, miałam okazję zdradzić go ale nie należę do takich nie potrafilabym później spojrzeć sobie w twarz, dziecku.!!! żyje z tym uczuciem do niego i tyle da się bez zdrady , nie mam z nim kontaktu juz, myślę że lepiej :) człowiek zapomina..po co sobie komplikować życie jeśli jest udane.