Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kobiety, które nie dowiedziały się że ich facet ma dziecko na boku?

Polecane posty

Gość gość

Moja szwagierka zna faceta, który zdradzał żonę z pewną kobietą, którą ona zna. I jego żona do dziś nie wie, że w ogóle ją zdradził, a jego dzieci nie wiedzą, że mają przyrodnią siostrę, bo matka tej dziewczyny uznała, że nie będzie robiła zamętu i ruszała tej rodziny, niech żyją jak dawniej. Ale mi jest żal tej jego żony. Żyje sobie ze swoim staruchem jak dawniej i pewnie jeszcze chwali go po znajomych jaki to dobry mąż, zaradny i dba o rodzinę. Żal mi kobiet, które nie dowiedziały się, że ich fagas to oszust i pupczy na boku, dzieciorób. Powinna była prawda wyjśc na jaw i obie powinny go zostawić. Dlaczego nie ma na takich kary?

Gość gość
mysle ze w wiekszosci przypadkow to wyszlo. ale mialam kiedys faceta ktory w klotni o dziecko mi powiedzial: "co chcesz ode mnie, ze niby mam swoje lata a dzieci nie mam? kilkoro dzieci juz po ziemi chodzi" i do dzis nie wiem czy zartowal czy mwil prawde bo to byl idiota zakłamany, teraz to widze

Gość gość
Ja zaliczam się do tego przypadku. Mój były mąż nie powiedział mi że ma 9 letniego syna. Byłam na niego wściekła. Niby byliśmy zgraną rodzinką dom,3 dzieci,dobra praca a tu taki cios. Jestem 2 lata po rozwodzie jego syn ma już jedenaście lat i mój były wprowadził się do nich bo go z domu wyrzuciłam. Teraz jestem samotną matką dzieci w wieku 8,6,3. Mama mi bardzo dużo pomaga a moje dzieci kontaktu z ojcem nie utrzymują po tych 2 latach ani razu nawet do nich nie zadzwonił. Nawet nie płaci alimentów. Nikomu tego nie życze żyliśmy 9 lat w kłamstwie.