Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i nie mówcie mi że wy teraz sie myjecie codziennie jak jest tak zimno

Polecane posty

Gość gość

Jest zimno, czlowiek sie nie poci, po co byscie chcialy sie myc codziennie?! To jest jakas tragedia.

Gość gość
to juz było w zeszłym tygodniu znowu chcesz nakrecic 10 stron brudasy kontra obsesyjni czysciochy

Gość gość
ja sie myje codziennie , a czemu sie pytasz?

Gość gość
Wole się myć codziennie niż śmierdzieć na kilometr.

Gość gość
nie no co ty, myjemy się średnio raz w miesiacu

Gość gość
Ja sie myję tylko w sobotywieczorem żeby być czystą na mszę w niedziele :P

Gość gość
temat to oczywista prowokacja, ale... KAŻDY człowiek wypaca na dobę min. 0,5 l płynu przez skórę. I nie trzeba być zlanym potem, żeby się pocić. I potem te wszystkie brudasy wsiadają do autobusów, tramwajów, śmierdzą w kolejkach, urzędach itp. :o Pół biedy jeśli to kafetryjne zyebie pasożyty, które z domu nie wychodzą... Ale niestety wielu brudasów łazi po ulicach i śmierdzi :o

Gość gość
No ja nie wiem u mnie w domu jest ciepło .szkoda mi ciebie skoro u ciebie takie zimno:-)

Gość gość
No mi się nieraz chcialo wymiotowac w autobusie jak od kogos smierdzialo :O straszne to jest

Gość gość
Ale niektorzy ludzie szczegolnie starsi niestety nie czuja potrzeby mycia sie codziennie :O troche to obrzydliwe, ale wielu ludzie nie dba o higiene. Wielu też dba na szczeście, ale to glownie ci z mlodszego pokolenia

Gość gość
11:29 hahaha dobre

Gość gość
Moja kumpela byla w Ciechocinku w santorium typowym dla dziadkow. Ona byla najmlodsza. Lazienki byly na korytarzu. Na kazdym pietrze na holu i na drzwiach od lazienki bylo info "Prosimy korzystac z prysznica przynajmniej raz dziennie" i co myslicie ze dziadki korzystaly gdzie tam. Kolejki nie bylo do prysznica nigdy. A wiadomo ze nie o oszczednosci chodzi tylko DZIADKOM sie zwyczjenie nie chce nawet jak kto inny placi za wode.

Gość gość
Ja się myje raz w miesiącu i starczy. Jaka oszczędność

Gość gość
Nie wiem jak ty autorko ale ja w domu i w pracy mam ogrzewanie.

Gość Ale to już było
Ciekawi mnie co ciebie tak dziwi? Myję się codziennie, a w domu mam c.o i cieplutko w domku.Nie wyobrażam sobie nie wykąpac się.Latem biorę prysznic dwa razy dziennie.

Nie wyobrażam sobie pójść spać bez kąpieli. Co z tego ze jest zima? Nie wiem jaki prowadzisz tryb życia ale ja bo całym dniu w szkole, po zakupach nie czuje się świeżo i tak zimą ludzie także się pocą

Gość gość
Niestety to smutne :( ale prawdziwe. Mam teraz u siebie teściowa która dzien w dzień gada "a po co się myjecie, przecież wczoraj to robiliscie":o i nie idzie jej przetłumaczyć. Ona twierdzi ze 3 razy w tyg jest wystarczająco. ... ; (ja rozumiem ze ktoś może padać wieczorem i nie mieć sił. Ze może się po prostu nie chcieć. Ale ja zawsze ale to zawsze jak wieczorem niechciane znajdę siły na mycie to zrobię to rano. Nie wyobrażam sobie iść do ludzi nie umyta.

Gość gość
Myje się codziennie, mąż też i dzieci również :)

Gość gość
NINe myjemy sie, czekamy do wiosny na smigus- dyngus!

Gość gość
Mnie prysznic po prostu odpręża, bez prysznica nie zasne. Wcale nie muszę być brudna ale lubię czuć się świeżą.

Gość gość
moja tesciowa myje sie tak co 3 dni zima bo twierdzi ze sie nie poci i po co wode marnowac :O a juz po jednym dniu ja od niej czuje takim niemytym czlowiekiem, fuu