Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze z Tarota !

Polecane posty

Gość gość

Za darmo.Prosze zadac Konkretne OTWARTE pytanie, podać imię, znak zodiaku lub całą date urodzenia.Ucze się dlatego potrzebna jest szczerość w weryfikacji i w dacie urodzenia (znaku zodiaku) takze.

Gość gość
Proszę mi podać imię mojego męża oraz ile mam dzieci. (Mam już męża i dziecko/dzieci tylko chcę sprawdzić czy zgadniesz). Znak zodiaku bliźnięta imię julia

Gość gość
Jadwiga byk co zmoja pracą czy widac zmiany i co w finansach

Gość gość
Proszę o wskazówki jak mam wyczytać imię z Kart Tarota.

Gość gość
Wydaje mi się ze możesz mieć 3 dzieci i 4. w drodze albo tyle jest Ci pisane.Jeszcze nie mialam takiego pytania. :)

Gość gość
jak mam wyczytać imię z Kart Tarota. o co chodzi

Gość gość
gość dziś Proszę mi podać imię mojego męża Wyżej napisałam, że wróżę z kart. Nie jestem jasnowidzka a z tego co wiem , takich rzeczy nie ma w Tarocie.

Gość gość
Marta czy związek z Piotrem skończy się małżenstwem

Gość gość
Patrycja 02.11.1980 czy bede miała drugie dziecko

Gość gość
Jadwigo obecnie widać jakiś wydatek, nie widzę dobrej sytuacji finansowej.Do końca roku widać jakas konkretną szanse materialna, być może ma to zwiazek z dobrze sytuowanym mezczyzna. Wydaje mi się , ze jesteś niezależna finansowo kobieta. W pracy 2 osoby odgrywają rolę, może kierownictwo.10 bulaw sugeruje że jesteś przemeczona, może atmosfera a może fizycznie.Odpocznij. Nie martw sie tyle (9 mieczy) , rozgladaj się za inna praca jezeli w tej jest coś nie tak, do końca roku widać byc może jakiś kurs, rekodzielo się pokazuje więc może w tym się odnajdziesz?Dostaniesz jakaś propozycje zawodowa,nie mówię że awans ale kto wie ? :-)

Gość gość
kurcze nie spodziewałam sie tak szczegółowej odpowiedzi postarałaś się dziękuje ci bardzo

Gość gość
tak odpowiedz wyżej od Jadwigi

Gość gość
Marto być może zwiazek zakończy się małżeństwem ale pokazuje mi się tez jakas kobieta,moze to byc ex ktora zechce namieszać.

Gość gość
gość dziś kurcze nie spodziewałam sie tak szczegółowej odpowiedzi postarałaś się dziękuje ci bardzo Zgłoś gość dziś tak odpowiedz wyżej od Jadwigi Nie ma za co:) a czy jest choć trochę prawdy w tym co napisalam?

Gość gość
Czy jest w moim życiu jakaś kobieta która darzy mnie uczuciem? Dominik, Skorpion, 24 lata.

Gość gość
Chciałbym zapytaC czy znajdę pracę oraz co w mojej sferze miłosnej ?Agnieszka 24.07.93

Gość gość
Patrycja Tak:)

Gość gość
Tak w 90% jestem w szoku tak sa dwie osoby które mieszaja tak jestem przemeczona i zrezygnowana co do tego pana to szczerze watpie dobrze by było zmienic prace dziekuje

Gość gość
Super.. dziękuję.:) i zycze powodzenia-nie daj sie cwokom:)

Gość gość
14,37 od Jadwigi dziekuje

Gość gość
Grzegorz 20-04-1996 i oliwia 20-04-2000 czy nasz związek ma szansę?

Gość gość
Patrycja Dzięki :)

Gość gość
Dominik Jest kilka kobiet. Mezczyzna też ;) Może tata? Co do kobiet to jakaś młoda osobka, może pilna studentka, druga cicha (moze mama?)w karcie Kaplanki. Kolejna seksowna, namietna i jest tu jeszcze jakas wladcza atrakcyjna i kokieteryjna kobieta , jedna z nich może darzyc Cię przyjacielskimi uczuciami i nawet może w Tobie widzieć "materiał na chlopaka" . Od Ciebie zalezy czy zaczniesz z nią flirtowac, pokażesz zainteresowanie.

Gość gość
Sylwia (bliznieta)co z pracą?kiedy poukłada sie moje życie uczuciowe.

Gość gość
koziorożec, martyna czy ktoś mi bliski tęskni i czy nasze drogi się zejdą?

Gość gość
Agnieszka Sfera miłosna Na razie nie widzisz szans jakie daje Ci los, choć z drugiej strony możesz być zadowolona emocjonalnie no ale brakuje tu czegoś do pełni szczęścia.Uważam że nie jesteś w związku . Pokazuje się kobieta w ukryciu, może masz jakiś romans lub będzie..Jest też obok Ciebie zakochany mężczyzna. Praca : znajdziesz i to dość szybko.Możliwe że bedziesz musiala dojeżdżać lub gdzieś dalej wyjechać za nią.

Gość gość
Julio i jak?autorka

Gość gość
Asia bliźnięta 30.05.96 czy zaryzykować i wyjechać do pracy do Niemiec? Moja matka jest sceptycznie do tego nastawiona.. Czy uda się z tą pracą

Gość gość
czy uloze sobie zycie z obecnym partnerem, czy czeka nas slub Justyna, rak

Gość gość
Dominik Jest kilka kobiet. Mezczyzna też oczko.gif Może tata? Co do kobiet to jakaś młoda osobka, może pilna studentka, druga cicha (moze mama?)w karcie Kaplanki. Kolejna seksowna, namietna i jest tu jeszcze jakas wladcza atrakcyjna i kokieteryjna kobieta , jedna z nich może darzyc Cię przyjacielskimi uczuciami i nawet może w Tobie widzieć "materiał na chlopaka" . Od Ciebie zalezy czy zaczniesz z nią flirtowac, pokażesz zainteresowanie X O miłość matczyna nie pytam raczej, ale ok, odniose się, pewnie matka i może siostry. Natomiast ta "namiętna", to nie mamy obecnie kontaktu bo nasze drogi sie rozeszły. Możesz sprawdzić czy powinienem sie z nią skontaktować, albo czy gdzieś się spotkamy? Dominik