Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze z Tarota !

Polecane posty

Gość gość
Ja wiem ale pokazała się matka dlatego napisałam o tym ; D No mi się nie pokazuje żebyś skontaktował się z ta dziewczyna, jeśli tego nie zrobisz to dalej bedziesz do niej cicho wzdychac i idealizowac. Trzeba wyjasnic jakas sprawe.Sprobuj.Co Ci szkodzi. Nawet jeśli kogos ma, to nikt Cię nie zabije za to że się odezwiesz.

Gość gość
Grzegorz nie myśl tyle tylko działaj.Oliwia podoba Ci się , a nawet moze byc Twoim idealem.Tylko, ze ona siedzi na tronie i nie wykona ruchu.Mozecie napotkac przeszkody ale jesli zachowacie rownowage we wszystkim to być może wyjdzie z tego coś więcej. Powodzenia

Gość gość
Bardzo proszę o zwrotne odpowiedzi i weryfikację ( czy coś się zgadza z mojej wróżby ). To dla mnie ważne bo dopiero się ucze....dzięki ; )

Gość gość
Co nas jeszcze łączy jarek 17.12.64 Viola 14.11.65 dziękuję.

Gość gość
Edyta, lew Jaką przyszłość widzisz dla relacji z mężczyzną o którym myślę?

Gość gość
Na resztę pytań odpowiem gdy dostanę wszystkie zwrotne odpowiedzi :) pozdrawiam !;)

Gość gość
Agnieszka 24.07.93 dziękuję za odpowiedź. A więc jeśli chodzi o pracę tak pewnie będę musiała dojeżdżać bo u mnie w miejscu zamieszkania ciężko o prace. Jeśli chodzi o milość jestem w związku ale z kimś z kim kompletnie nie widzę się w przyszłości

Gość gość
Sylwia Uczucia Widać 2 mężczyzn. Jeden oficjalny drugi to niesmialy adorator.Widać że coś się zmieni (o czas nie pytam ale skoro wisi w powietrzu to prędzej czy później bedzie zmiana ) i bedziesz zadowolona. Bedziesz czula jakbys odniosla sukces, zakochasz sie ;) Praca: Widać stabilność zatrudnienia, smutki odłóż na bok :)

Gość gość
Ewa, lew, 1984. Czy wyjazd za granicę to dobry pomysł? Pozdrawiam i proszę o wróżbę.

Gość gość
Tutaj Aśka 30.05.96 proszę o odpowiedź!!!!

Gość gość
Agnieszko bardzo dziekuje:) Czyli pokazała się Twoja samotność w związku,życie obok siebie. Postawiłam karty czy znajdziesz kogos interesującego w najbliższym czasie.Bedziesz chciala się rozstać ale ze strachu bedziesz odwlekac ta decyzje.. Znowu wyszlo ze nie widzisz szans które czekają...Od siebie dodam,że czasami lepiej być sama niż z kimś kto nie rokuje.Decyzja należy do ciebie :)

Gość gość
Klaudia 15.03.95 Czy zostanę z obecnym partnerem? Czy zdrowotnie będzie wszystko w porządku? Z góry bardzo dziękuję.

Gość gość
Aśka odpowiem jak dostanę wszystkie zwrotne odpowiedzi

Gość gość
Sylwia Koziorozec. Kto o mnie mysli? Jakis moze sympatyczny pan? Czy znam go czy poznam?:-)

Gość Gghhjk
Jak ułoży mi się życie zawodowe i prywatne w najbliższym czasie? Monika, 30.03.1994

Gość gość
Sylwia.15.01.1989 koziorozec

Gość gość
Czy mój mężczyzna będzie kiedyś zazdrosny lub pokazywał bardziej, że mu zależy? Justyna 19.12.1991 Mateusz 28.04.1990

Gość gość
Anna Byk. Jak wyglada moja niedaleka przyszlosc? Praca?

Gość gość
Sylwia,bliznieta.Dziękuję.Jesli mozesz proszę okresl ich wygląd oraz rodzaj mojej pracy,chcę mieć pewność ze sie nie mylisz.

Gość gość
Janusz 13.11.1980, Monika 09.12.1989 Czy to może mieć sens czy nie ma żadnego? Czy może będzie jakas inna kobieta?

Gość gość
Proszę dać znać czy będziesz odpowiadać dalej na poprzednie czy już nie bo trochę się nakręcił i nie wiem czy jest sens czekać;) Pozdrawiam i dziękuję.

Gość Sara sk
Sara, skorpion Jak wyglądają u mnie sprawy miłosne, czy podobam się komuś, czy długo będę sama?

Gość gość
Ja wiem ale pokazała się matka dlatego napisałam o tym ; D No mi się nie pokazuje żebyś skontaktował się z ta dziewczyna, jeśli tego nie zrobisz to dalej bedziesz do niej cicho wzdychac i idealizowac. Trzeba wyjasnic jakas sprawe.Sprobuj.Co Ci szkodzi. Nawet jeśli kogos ma, to nikt Cię nie zabije za to że się odezwiesz. X Ok, dzięki, a czy ona tego chce, czy widać to w kartach? Bo trochę się poklocilismy i jest to trudna naprawdę sytuacja. Dominik

Gość gość
16:43 A który wpis jest Twój? Zacznę odpowiadać jak dostanę wszystkie zwrotne odpowiedzi :)

Gość gość
Ale to nie od nas zależy czy każdy da odpowiedź :(

Gość gość
Magdalena, rak. Czy bede niedlugo w zwiazku szczesliwym? Czy jest jakis mezczyzna?

Gość gość
Anna. Lew. Chcę wiedziec jak ułoży się moje życie uczuciowe.

Gość gość
Laura byk co w kwestii pracy i finansów przyniesie grudzień

Gość gość
xdcvbhnm,

Gość gość
Dorota24.10.80, Czy cos sie u mnie zmieni w najblizszej przyszlosci, praca?miejsce zamieszkania,czy bede w zwiazku ?