Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze z Tarota !

Polecane posty

Gość gość
Jesli masz zamiar czekac na zwrotne odpowiedzi wrozko to nie doczekamy sie odpowiedzi idiotyczne.

Gość gość
21.08.97r. Czy gdzieś w Moim otoczeniu jest Facet, któremu.na Mnie zależy? który będzie się o Mnie starał oprócz Męża? Proszę gdyby Pani mogła szczerze odpowiedzieć? Głównie chodzi.mi.o Kolegę z Męża pracy.. Jest w Związku od tyłu lat.Ma dziecko. Jest starszy ode Mnie parę lat.

Gość gość
Bezsensu ....

Gość gość
Źle mi się wpisał rok Mojego urodzenia. To jest (87) a nie 97. Gość z pytania powyżej Tarocistko. Godz.(21.50)

Gość gość
I tak wam nie odpowie :D

Gość gość
Żenada, ile ta wróżką ma lat, 18? Bo ma takie rozumowanie. A co jak kogoś z tego tematu pociąg rozjedzie, jak ma Ci dac odpowiedź? Z zaświatów?

Gość gość
Nie wiem czy mam tu zagladac i czekać... Wpienia mnie takie coś.

Gość gość
to sobie idź na płatny portal.masz problem

Gość gość
Pytałam o szczegóły,czy bedę z osobą którą kocham i czy stworzymy stały związek.Sylwia.Bliznieta.

Gość gość
Wrozko,mozesz spr mi Kasia 87.06.29 kiedy zajde w ciążę ile to jeszcze potrwa? Jaka płeć dziecka

Gość gość
Uprzedzilam o tym na początku.Ja stawiam karty i poświęcam czas, a nawet nie dostanę zwrotnej odpowiedzi bo komus sie nie chce napisac kilku zdan... Wiadomo może brakować 1 czy 2 zwrotek ale nie na odwrót.

Gość gość
No to nie wróż mi już, Ewa.

Gość gość
Powrót mi Kasia,czekam

Gość gość
Iwona 27.03.65 Kiedy zawita do mnie miłość, taka prawdziwa. Może coś widac w kartach na temat uczuć.

Gość gość
12:03 ok

Gość gość
To moze podziekowania za wrozbe i Twoj czas wrozko. Bo tak wyczekiwanie az ktos co potwiedzi to mozna czekac bardzo dlugo i nie dziwie sie ze irytuje to innych chcacaych uzyskac porade: -)

Gość gość
Wróżko proszę.A na Moje pytanie udzielisz odpowiedz. ( Lew) 21.08.87r. Czy dla Mojego dalszego Kuzyna zależy na Mnie? Czy będzie się starał o Mnie?

Gość gość
osoby, ktore nie odpowiedzialy a tylko przeczytaly Twoja wrozbe juz raczej tu nie zagladaja.... powinnas w pierwszym poscie zaznaczyc, ze oczekujez zwrotnej odpowiedzi bo inaczej nie ruszasz dalej. Pozdrawiam

Gość gość
przepraszam bardzo, mi nie odpowiedziala wrozka na moje pytanie, nie wrozyla mi , wiec na co mam odpowiadac ? Dorota, Pozdrawiam forumowiczow :)

Gość gość
Mi tez nie a odp bym

Gość gość
pisala"Ucze się dlatego potrzebna jest szczerość w weryfikacji i w dacie urodzenia (znaku zodiaku) takze."

Gość gość
Małgorzata, ryby. Czy moje malzenstwo ma szanse byc lepsze

Gość gość
Jacy wy ludzie wszyscy jesteście niecierpliwi i roszczeniowi. Skąd to się u was bierze? Chcecie czegoś i nie potraficie tego określić ani czytać uważnie tego, co ta wróżka pisze w poście na pierwszej stronie. Współczuję Ci początkująca wróżko. Rozumiem Cię doskonale. Na Twoim miejscu nikomu bym nie wróżyła bo te osoby, które tu tak krzyczą, pewnie i w życiu są tacy niecierpliwi i roszczeniowi, dlatego jest im źle. A czekać czasami wypada, to nie ciastkarnia gdzie czekasz aż sprzedawca sprzeda ci kawałek ciasta lub ciastko na które masz apetyt. Swoją drogą nawet oczekując na te frykasy trzeba wykazać się odrobiną kultury i dobrego wychowania, a nie utyskiwać i podkrzykiwać bo komuś się spieszy. Pozdrawiam Cię wróżko miła i życzę pogody ducha, mimo wszystkich nieprzychylnych wpisów. Nie oczekuję od Ciebie wróżb, a Tobie radzę, żebyś zrezygnowała z wróżenia bo to naprawdę nie jest dobre dla zdrowia psychicznego.

Gość gość
Wróżko,czy odpowiesz na pytanie zadane o godz(13.07) obiecuje- odesłać sns zwrotny. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja bym nie wrożyła Sylwii z blizniat.Jest wyrazna zasada: chorym psychicznie NIE WOLNO wrozyc bo te osoby moga popasc w obled!

Gość gość
Dajcie sobie spokoj.

Do gościa z datą urodzenia 21.08.87 r. - obserwuję Cię już od dawna i na wszystkie tematy z wróżbami pytasz się o to samo, a przechodząc do sedna - ty chcesz romansu. Masz męża, a mimo to dopytujesz się, czy kolega i to jeszcze z męża pracy jest w tobie zakochany. To jest bezszczelne z twojej strony. Jeśli nie zależy ci na swoim mężu, to weź z nim rozwód. Nie można grać na dwa fronty, to niesprawiedliwe. xxx Co do wróżki - oczekiwanie na zwrotne odpowiedzi jest bez sensu. Na tym forum w większości przebywają ludzie niekulturalni, którzy mają gdzieś innych i liczy się dla nich tylko ich własne ego. Rozumiem, że się uczysz i chcesz wiedzieć, czy Twoje wróżby są trafne, ale nie każdy Ci odpowie. Mimo to, życzę Ci powodzenia i rozwijaj się.

Gość gość
Dokładnie taki cham dostanie wróżby, przyczyta i zniknie i ma w duupie że przez niego inni czekają. To nie sprawiedliwe, a wróżką się sama ogłosiła, doświadczaenie nabywa, wiec to nie tak calkiem za darmo, bo gdzie indziej takie miejsce znajdzie?

Gość gość
Bardzo dziękuję za mile słowa :) Macie rację.Niestety w wiekszosci zagladaja tutaj ludzie roszczeniowi i niekulturalni.Takim nie bede wrozyc. W pierwszym poście napisalam, że jestem początkująca i oczekuje weryfikacji co sugeruje , jakie pytania zadawać i zeby się odezwać po otrzymaniu wróżby. Napisalam też o zadawaniu pytań otwartych ale widac ze ciężko przeczytać jedno zdanie. "Wpienia" to Wasze zachowanie. Jesli chcecie darmowa wrozbe to albo czekacie i dostosowujecie sie do zasad albo idziecie do wrozbity Macieja i placicie 200zl za pytanie. Mogę powrozyć osobom ktore zweryfikowaly mi wrozby oraz goscie z 12:26 ,13:23, 13:41, 13:45 i 15:41 . Chyba nikogo nie pominelam:)

Gość gość
16:02 Mogę wrozyc znajomym.Jaki jest sens ze ja się produkuje i muszę z siebie naprawdę sporo wykrzesać w przeciwieństwie do osób które wróża od dawna, poswiecam energie i czas a ktos ma to w d..za przeproszeniem. Tylko dopominac się potrafia...wtedy to kazdy siedzi poki nie dostanie wrozby.