Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbyszard

Warto pracować w drukarni?

Polecane posty

Czy ktoś z was pracuje w drukarni Ellert? Orientujecie się może jak tam z warunkami i czy poszukują kogoś na teraz? :)

Gość gość
jesteś kornik - drukarz ?

Moja siostra tam pracuje już ponad rok, na introligatorni właśnie. Nie wiem o jaką posadę byś się starał, ona jako pomocnik głównie składa jakieś pudełka, przycina, układa, tego typu robota.

No nie zastanawiałem się nad żadną konkretną. Czyli mówisz, że praca raczej lekka?

No praca jak to praca, trzeba trochę porobić, żeby coś z tego mieć, ale jak się postarasz to dobrze na tym wyjdziesz. Jeśli faktycznie jesteś zainteresowany to chyba najlepiej jeśli bezpośrednio się z nimi skontaktujesz.

No praca jak to praca, trzeba trochę porobić, żeby coś z tego mieć, ale jak się postarasz to dobrze na tym wyjdziesz. Jeśli faktycznie jesteś zainteresowany to chyba najlepiej jeśli bezpośrednio się z nimi skontaktujesz.

Gość gość
pracuję tam od 4 miesięcy i jestem zadowolna. fajny zespół, fajnych babek :) dają umowę o pracę, poza tym praca zmianowa i pewnien pieniądz

Gość gość
Pracuję w Pirells Innovative i jestem bardzo zadowolony. Dobra warunki i praca też mi odpowiada :D polecam zarówno tę pracę jak i firmę!