Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złapałam go na dziecko a on mi mówi że ma żonę

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz w życiu musiałm iść do łazienki i zwymiotować...oszukiwał mnie...umawialiśmy się 6 miesięcy, chciałam z nim przeżyć życie więc nie brałam pigułek, wyrzucałam je, pokazując mu puste opakwoania....a on mówi że ma rodzinę. Zemdliło mnie i nie wiem co mam robić. Dlaczego mnie okłamał?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Jak mogłaś zrobic coś takiego. Jesteś zwykłą szmatą i tyle w temacie

Gość gość
To musi byc prowo , nie ma takich idiotek jak autorko , to prowo

Gość gość
HAHAHA 2 / 10

Gość gość
Mam 24 lata. On ma 29

Gość gość
Moja koleżanka tak miała. No może nie oszukiwała z antykoncepcja. Jaki tego finał? Ojciec potajemnie płacił alimenty. A dziecka prze 4 lata na oczy nie widział. Jego rodzina tez nie wiedziała o tym. Teraz się rozwodzi i o córeczce sobie przypomniał ale mamusia za to bierze się za pozbawienie go praw.

Gość gość
Tak to jest jak się zaczyna życie od d**y strony :o On Cię oszukał ale Ty nie lepsza też go oszukiwałaś, że bierzesz pigułki. Dzieci się planuje razem a nie samemu. Masz chociaż pracę? Czy się uczysz? Pomoc rodziny?

Gość gość
Dlaczego Ty go okłamałaś?

Gość gość
Nie mam pracy bo u mnie w miescie i okolicach ciezko. Koncze zaocznie drugi licencjat i pracuje tak po 3-4h w sklepie odziezowym mojej ciotki ale na czarno

Gość gość
Jak mogłaś wyrzucać tabletki? Chore. Powinien wiedzieć że nie bierzesz tabletek. Wrobiłaś go. Jak mogłaś oszukiwać, że bierzesz. Teraz zostało Ci usunąć ciążę chyba za stać Cię na dziecko

Gość gość
Dobrze Ci radze usuń. W innym kraju za takie kłamstwo alimentów byś nie dostala.

Gość gość
Ja nie chciałam go okłamywać ale w tych czasach to jedyny sposob aby facet był z kobietą...zreszta było nam dobrze wiec dziecko by to tylko nas umocniło. I nie mogę dokonać aborcji nawet nie namawiajcie mnie...mysle czy on moze zostawic rodzine dla mnie?

Gość gość
Pozwiesz go o alimenty zonka sie dowie i go wygna i nie bedzie mial gdzie isc i bedzie twoj.

Gość gość
Facet jest chujem ale też się zastanawiam co Ty masz zamiast mózgu. Bez pracy, bez perspektyw, łapać faceta na dziecko po raptem 6 miesięcznej znajomości.

Gość gość
Desperatka :D Trzeba uważać na takie bo zrobią wszystko aby cię zatrzymać przy sobie.

Gość gość
Jakos ja znalazłam faceta i najpierw wzięłam z nim ślub a pozniej postaraliśmy się o dziecko. Jak facet kocha to będzie z kobieta nawet jak wcale nie mieli by dzieci. Jest się z kimś z miłości a nie z miłości do dziecka. Jezeli ma żonę i dzieci to nie zostawi rodzinny. Po co ma brać rozwód i płacić kupę kkasy

Gość gość
Łatwo powiedzieć rozwód. Facet ma już dzieci a to z Tobą jest dla niego abstrakcją. Poza tym za dużo zachodu z rozwodem, podział majątku i pewnie presja reszty rodziny. Lepiej płacić kochance niż przeprowadzać cały cyrk z rozwodem.

Jaka była jego reakcja jak mu powiedziałaś że jesteś w ciąży ?będzie płacił alimenty i tyle. Dostaniesz 1.000 złotych kosiniakowego przez rok ,dostaniesz 1.000 zł becikowego, 1.000 zł za urodzenie dziecka oraz 500 plus oraz rodzinne, plus alimenty! dasz radę:)

Gość gość
Autorka to nie szmata nie piszcie tak o niej k***iska :) Kobieto byłaś nie świadoma i nie wiedziałaś.Nie usuwaj dziecka a ci co tak piszą odrazu powinni zostać wyskrobani.Okłamał bo chciała się p***a zabawić,teraz będzie miał zabawę :)

Gość gość
Szczerze to nic nie powinien płacić bo go wrobila. Byl pewnien ze bierze tabletki

Gość gość
A żona już wie?

Gość gość
Ale ona go tez okłamywała i to perfidnie. Szukaj kolejnego tatusia dla dziecka. Czego nie byla świadoma. Świadomie dziecko sobie zrobiła. Mogla z nim pogadać o planach na przyszłość i dzieciach

Gość gość
Ja jej nie powiedziałam, nawet nie wiem gdzie mieszka spotykaliśmy się tylko u mnie i jeżdziliśmy jego Skodą po lasach. Nie wiedziałam że ma żonę. Do tego numer który mi dał i pod którym się umawialiśmy nie odbiera i tylko na maila mi odpisuje. Chce mi się płakać a zupełnie nie mam z kiom o tym porozmawiać więc przepraszam was z góry za to że pytam o radę i piszę do was.

Gość gość
A jeżeli tabletki by nie zadziałały? To też jest to moja wina? I byłabym sama zostawiona?

Gość gość
I nie bylo to dla Ciebie podejrzane ze po lasach Cię wozil i u Ciebie się spotykaliście?? No rada jest taka, ze urodzisz. Dostaniesz Kosiniakowe czyli przez rok co mies. 1000 zl. Dodatkowo 500+ i wystąpisz o alimenty o ile dane dobre Ci podal. Zony nie zostawi chyba ze ona go zostawi. Na przyszłość dowiedz się więcej o facecie z którym chcesz być a o dziecko staraj się po ślubie bo w końcu 5 sie dorobisz. I nigdy nie rob już takich rzeczy z wyrzucaniem tabletek. To chore

Gość gość
Tabletki jeżeli bierzesz regularnie nie ma szans by nie zadziałally.Ty ich specjalnie nie bralas.

Gość gość
Jak on zareagował?

Gość gość
Idiotka Trzeba sprawdzic czy facet jest wolny

Gość gość
Autirka jest zwykłą szmatą a kochaś którego wrobiła zwykłym debilem że kończy w pochwie