Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ohydny polski naród

Polecane posty

Gość gość

Gdy facet sie puszcza to podziwiacie ze ogier. Gdy kobieta sie puszcza to skaczecoe z kłami do gardla ze dzi*ka; Gdy facet przytyje to podziwiacie ze zona o niego dba. Gdy kobieta przytyje to skaczecie z klami do gardła ze sie zaniedbała.; Gdy przy rozwodzie dziecko zostaje z ojcem to podziwiacie kmiota a matce skaczecie do gardla (bo co to za matka!). Gdy przy rozwodzie dziecko trafia do matki to wspolczujecie chłopu a jej skaczecie do gardla (bo chce alimenty bo utrudnia kontakty); Reasumujac: tak zajadlego, zgniłego, tępego, fałszywego, cofnietego narodu to ze swiecą szukac. Przynosicie wstyd na caly swiat. Ale karma do was wroci i utopicie sie we wlasnym jadzie....polaczki (tfu!).

Gość gość
Po wojnie na pierwszy plan wysunęły się gnidy. Gdyby nie wojna byłoby inaczej.

Gość gość
Tak! I wszędzie ten antysemityzm. Dzicz!

Gość takijeden666
Gdy facet przytyje to podziwiacie ze zona o niego dba. xxxx czyli czasem jednak was doceniamy jako dobre żony. :)

Gość gość
Podziwiam autora lub autorke topiku!Jeśli macie wątpliwości przeczytajcie topik 20 latki : http://f.kafeteria.pl/temat/f1/pomocyjaka-bede-w-jego-oczach-p_6665365 która się naćpała i uprawiała seks... Pomimo mojego zaskoczenia wiele ludzi ją tam wybroniło i takie zasady powinny panować nawet 1 osoba tam napisała żeby się wyszalała a męża i tak znajdzie...A porządny facet nie patrzy też na to ilu miała chodziarz no jest umiar i powinien być :)

Gość Iwona jestem
dokładnie ja mam inne zasady i takie powinny panować w tym zapyziałym kraju ,tylko laski wyzywacie od takich i takich zatkajcie sobie ryje mężczyźni bo to się kiedyś skończy wasze gadania na ten temat :)

Gość Paweł01001
Tacy mineciarze opaćkani śluzem chcą żony. Kobieta ma się wyszaleć,prostytutka też może mieć męża o ile z tym skończy a powód tego co robiła był poważny i tak,usprawiedliwiłbym ją.Kobieta się nie szanuję jak z każdym napotkanym coś robi,jak chleje naokrągło i się puszcza i jak ciągnie każdemu :) Ale jeśli to robiła sporadycznie to co?Szansa że zdradzi jest minimalna a kochać będzie wiecznie bo się wyszaleję.Tak jestem mężczyzną i się szanuję.Też szukam kobiety i szczerze wolę te która się wyszalała niż szarą myszeczkę :P Pozdrawiam was wszystkich panowie :)

Gość gość
Sranie w banie. Autorka to jakaś zaściankowa stara prukwa, która całe życie siedzi w Pl. Pomieszkała by tak jak ja po kilka miesiecy w innych krajach to zobaczyła by lewacka wywłoka, że cały świat taki jest.

Gość gość
Paweł,zgodzę się ale nie do końca bo z prostytutką bym chyba nie był ale życie różne scenariusze piszę a ja chwilowo jestem znów sam :(

Gość gość
wcale nie cały:P jest wiele facetów którzy są z byłymi prostytutkami i kobietami po szaleństwach i mają cudowne dzieci:) a polska to upadła już całkiem,to wina paktofoniki i popka którzy nucą o szacunku do siebie i zakładaniu rodzin a oni mogą ćpać i chlać?haha:D

Gość GOŚĆracjonalny
W Niemczech,Włoszech,Danii i innych krajach nie ma takich jaj jak tu a faceci nie pytają o przeszłość i ludzie nie komentują tak innych.Polscy faceci to dewoci i idioci a to przez tutejżą muzyke i starodawne myślenie.I tak wasze kobiety jak się nie k***ią to i tak święte nie są.Wolę na żone szmatę niż glupią babe która potem zdradzi.

Gość gość
Cześć jestem Adam dobrze wkładam z hujem nie gadam lubię omamić fajne laski a potem je wyzywać że są k***iskami i idiotkami,na żonę chcę dziewice która nic nie robiła i ma wykształcenie i chcę rodzinę ale i tak będę ją zdradzał należy mi się wkońcu będe pracować na nią i dzieci którę będę kochał :) Jesteś facetem?Nie bądź jak Adam :) Bierz kobiety które już są doświadczone :P Urodzą c***ewne dzieci a nie podstępne bachory:) Nie bierz Julii,Julia siedzi kolegom na kolanach,nie puszcza się i jest cwana,ma 18 lat i studia zaczyna.Małolata co na nią każdy tata by poleciał.Lecz weź pod uwagę do stóp jej padniesz a potem i tak cię zostawi ale nic nie zrobi,fajnie?

Gość gość
Czemu dali mi cenzure na ciekawe dzieci ? a to prawda co piszę wierzcie na słowo

Gość gość
Trzeba mieć ich święte oburzenie w d***e. Koniec z podwójnymi normami. Kiedyś kobiety były bardziej uległe. Teraz nie przejdzie wmawianie, że coś wypada tylko facetom.

Gość TomaszPOL
Gość Kiedy idziemy na piwo?Facet który ma jaja i mówi prawdę co do kobiet.To XXI wiek a nie średniowiecze.Moi znajomi z osiedla to mają do każdej kobiety szacunek.Nie każdy ma dewizę na jaką wam się wydaje.

Gość gość
Gość znam taką Julię ma na imię Olga i lubi tak przykusić a potem omamić i nic nie robi,mgną do niej ale w pewnym momencie zdają sobię sprawe że to żmija i tyle:) Wolę jej koleżankę Patrycję która już nie jest dziewicą ale z byle kim nie śpi,wręcz przeciwnie szczera i fajna kobieta lepsza na żone niż jej koleżanka :) A obie mają po 22 a ja mam 25 i jaki morał?Że kobieta szczera lepsza niż podła :)

Gość GrzegorzWwk
Nie taki bardzo ohydny :) Ja tam lubię Polskę i nie narzekam na nią chodź niektórzy ludzie są p******i nawet publicznie nie umieją się zachować

Gość gość
Jestescie moimi bliźnimi i Was kocham.

Gość gość
polaki to debile i mają jakieś dupne religie,unikam tego szerokim łukiem.