Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ideał mnie nie chce. Boi się zdrady

Polecane posty

Gość gość

Znam się z nim od 4 lat. Jest bardzo miły, uczynny, romantyczny. To jest mój ideał. Chcę mieć takiego męża. Przez pół roku chodziliśmy razem, ale on się wycofał. Wszystko szło w kierunku ślubu. Jesteśmy jak dwie połówki. On jednak się wycofał. Powiedział, że boi się, że gdy się komuś cały odda i ktoś go zrani to tego nie wytrzyma. On boi się zdrady. Bylibyśmy tacy szczęśliwi razem. On też przyznał, że jest we mnie zakochany i bardzo do siebie pasujemy, ale gdyby ktoś go zdradził to chyba by się z rozpaczy zabił. Dlatego woli pozostać samotny. Nie miał i nie ma innej dziewczyny. Raczej nie chodzi o to, że coś ze mną nie tak. Powiedział, że jestem jego ideałem, ale gdybym go zdradziła to by ze sobą skończył. Powiedziałam, że go nie zdradzę, ale on się boi. Co mam robić?

Gość gość
takem czULA ZE zakompleksiony

Gość gość
Jestes ofiara mody na rozwiazlosc wsrod kobiet. Tez jestem wspanialym mezczyznom i swietnym materialem na ojca ale nie chce byc w zwiazku wlasnie przez rozwiazlosc kobiet. Tez boje sie bycia zdradzonym.

Gość gość
to sa pissdy a nie faceci, spojrzmy prawdzie w oczy. poza tym nikt nie chce od razu miec z wami dzieci. jesli w ogole

Gość gość
po ile macie latt???

Gość gość
"Tez jestem wspanialym mezczyznOM" - haha, pewnie dzieciaki albo dorośli bez wykształcenia. Autorko, gdyby ten twój ideał cię kochał to by chciał być z tobą. Żaden to ideał, a p***a i tyle.

Gość gość
I facet ma rację, prędzej czy później każda się puści i zniszczy faceta.

Gość gość
Albo sentymentalna pipa, albo glupia wymowka w stylu 'to nie ty, to ja' :)

Gość gość
ale ty głupia! facet po prostu nie chce się żenić ani wiązać i chce sobie jeszcze pobzykać inne laski - ale że jest tchórzem i nie chce ci tego powiedzieć prosto w twarz więc zagrywa metodą "to moja wina" "nie jestem ciebie wart" "nie zniosę zdrady" - a swoją drogą - tym ostatnim tekstem najzwyczajniej w świecie robi z ciebie zwykłą dzi/wkę

Gość gość
Taaa od razu zakompleksiony.Jak człowiek jest ufny i kochający to wszystko przeżywa mocniej.Jestem taka sama.Wierzę w milosc i wszystko przeżywam bardzo mocno.Nie ma dla mnie nic po środku.Intensywna miłość albo nienawiść.Chce kochac i być kochana i do tego nie mam osobowości z kwiatka na kwiatek.Marzę o facecie z którym się zestarzeje. Wiadomo że różnie może wyjść ale dlaczego mam tolerowac cudzy egoizm i takie swinstwo jak zdrada skoro sama jestem altruistka i ufam sobie (wiem ze nie zrobie nikomu krzywdy a sama mam cierpiec?)bo mam wystarczająco silny charakter???