Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ellaone

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie..wiem że nie jesteście wróżkami i nie dacie mi 100%pewności ale chciałabym poznać wasze zdanie na ten trakt, może mnie o no uspokoi. Mianowicie we wtorek 22.11. Uprawiałam sex z chłopakiem, i gumka pękła nam w połowie długości , mała dziurka więc wydaje mi się że nic nie mogło sie przedostać...nic też nie czułam ... Ale w czwartek 24.11 zaczął mnie boleć brzuch ...i nie wiem coś w okolicach miednicy , w piątek 25.11. Wzięłam tabletkę ellaone. Od tej pory mam dziwne uczucie bólu jajników cZęsto boli mnie brzuch ... Brak apetytu wczoraj bolały mnie plecy na dole. Dzisiaj jest 29 i boli nadal...dodam że 27,28 miałam biały śluz oraz po zażyciu jej też on był czy to o czymś świadczy ?

Pigułki antykoncepcji awaryjnej nie są w 100% skuteczne. Istnieje bowiem możliwość, że do owulacji doszło przed zażyciem pigułki antykoncepcji awaryjnej. Największe szanse powodzenia daje zażycie pigułki antykoncepcji awaryjnej możliwie jak najszybciej po odbyciu stosunku bez zabezpieczenia (w ciągu 24h). Tak jak każdy lek, ellaOne może powodować działania niepożądane, chociaż nie u każdego one wystąpią. Najczęściej zgłaszane działania niepożądane to ból głowy, mdłości, ból brzucha oraz bolesne miesiączkowanie.