Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mu jeszcze zależy?

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem a mianowicie taki. że mam chłopaka. Jesteśmy już razem około 2 miesiące na początku było wszystko ok, pisał do mnie proponował spotkania itd. ale teraz nie widzę tego zaangażowania z jego strony nie odpisuje mi dość długo na smsy, nie proponuje żadnych wyjść, on sam z siebie nie napisze hej:) tylko jak ja zacznę to już odpisze albo ja się pytam czy możemy wyjść no to się zgadza, niczym się nie wymiguje. Mam przypuszczenia że może to prze ze mnie? Może jestem za zimna? bo przyznam szczerze przez te 2 miesiące nie było żadnych pocałunków. Czy to ja okazuje mu za mało czułości :/ Coś mnie normalnie rozdziera w środku ale gdy się spotykamy widzę go i się uśmiecham do niego i on do mnie i mi już cały gniew na niego mija. I po co ja to pisze? Może to ja powinnam go pocałować pierwsza ? bo on chyba nie rozumie moich znaków. A może mu zależy tylko się przyzwyczaił że ja zawsze pisze pierwsza i to ja zawsze się go pytam o spotkanie. To mój pierwszy chłopak jesteśmy w liceum więc to jest w miare myśle poważny związek a nie taki z gimbazy.

Gość gość
No jak w liceum to bardzo poważnie ;) 2 miesiące to już solidna podstawa związku :)