Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielich goryczy

jak przez to przejsc

Polecane posty

Gość kielich goryczy

hej :-) chce porozmawiac z kims o mojej obecnej sytuacji. moj maz po 3 latach malzenstwa chce separacji, ktora po tym co mi powiedzial bedzie podstawa do rozwodu . znamy sie od 6 lat . nie mamy dzieci ja mam 34 lata maz 37 . mieszkamy za granica. maz stwierdzil ze juz mnie nie kocha i ma na oku inna kobiete. wine za brak dziecka zwalil na mnie gdyz mialam pewne problemy hormonalne ale juz to wyleczylam. moja rodzina w Polsce jest zla o ta sytuacje ale glownie wine zwalaja na mnie. jak przez to przejsc ? niestety ale w wieku 34 lat zostane z niczym bez meza bez dziecka . czuje sie jak przegraniec i nieudacznik zyciowy. jak patrze na fb to wiekszosc znajomych jest w szczesliwych zwiazkach maja dzieci a ja nic nie mam......

Gość gość
Dumnie, z podniesionym czolem. Jesli jest wina, to Was obojga. Jeśli. Wybacz, ale to źalosne, zwalac na żonę winę za rozkład małżeństwa, tylko dlatego, że była chora? Chce odejść do kobiety? Niech idzie. Niewart jest bycia Twoim mezem. Rodzina niech się zajmie swoimi problemami. Przytulam.

Gość gość
Idź do przodu a pseudomezulka pogoń w cholere. Nie był Ciebie godny.