Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie szanse na poznanie fajnego faceta ma baardzo przeciętna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

z moich obserwacji wynika, że chyba bardzo małe... Od zawsze jestem przeciętna i od zawsze jestem sama. No i widzę jak faceci reagują na ładne, zadbane kobiety - zabiegają o nie, adorują itp. A ja? Ja jestem niewidoczna. Mam słabą figurę. Generalnie jestem szczupła, mam małe piersi (70B), grube uda, masywne łydki - to nie jest kwestia poćwiczenia na siłowni i wyrzeźbienia się. Co za tym idzie słabo wyglądam w bluzkach z głebokim dekoltem czy w krótkich sukienkach, spódnicach - czyli w tych najbardziej kobiecych ubraniach. Włosy? Każdy w inną stronę..Odwiedzam fryzjera, dbam o nie a one wyglądają jak chcą (jak nie chcą!). Makijaż? Nie umiem się malować...do tego mam widoczną żyłkę pod okiem, czasem to wygląda jakbym miała siniaka. Tzn. używam tuszu i czasem kredki, pomadki w neutralnym kolorze..i to by było na tyle. I jak tu przyciągnąć faceta wyglądem? :)

Gość gość
Naucz sie malowac , od tego sa tutoriale na YouTube Schudnij trochę z nóg Niektóre małe kobity maja figurę jak pingwin i maja powodzenie :P

Gość gość
w*********j jusz jusz aaaa

Gość gość
nogi to nie jest kwestia schudnięcia. Jak nie będę nic jeść, przejdę na restrykcyjną dietę to cycki mi schudną praktycznie do zera, żebra, które i tak są już widoczne będą bardzo widoczne, schudną mi ręce i minimalnie (niezauważalnie) nogi... Wiem, że sa turtoriale ale jak się pomaluję to mam wrażenie, że wyglądam śmiesznie, że to mi nie pasuje itp.

Gość gość
a dlaczego chcesz poznać fajnego a nie przeciętnego?

Gość gość
pisząc fajnego nie miałam na myśli wyglądu, chodzi mi o charakter, o zachowanie itp. Chodzi mi tylko o to, że podobno przyciąga się wyglądem faceta - a z moją aparycją ja nie mam na to szans..

Gość gość
niepewność siebie i nieśmiałość jest problemem a nie wygląd

Gość gość
nikt nie mierzy obwodu łydek czy piersi jak poznaje nową osobę Jesli bedziesz sie usmiechać i sprawiać sympatyczne wrażenie to na pewno kogoś poznasz Gdy już mężczyzna poczuje sympatie to nie zwraca uwagi na takie głupoty

Gość gość
Owszem faceta można przyciągnąć samym wyglądem, ale zatrzymać go możesz jedynie charakterem, bo wygląd szybko się nudzi.

Gość gość
Zrobienie dobrego nie jest wcale takie latwe jakie sie wydaje, poswiec troche czasu na nauke , idz do makijazystki , niebylejakiej, za jakosc sie placi

Gość gość
nad sobą trzeba pracować a nie jęczeć, myślę że gorzej mają stare panny po 30 bo te bez wyjścia muszą kochać w panach po 50 :D

Gość gość
Jak każda kobieta wyszukujesz problemy tam gdzie ich nie ma, ile to już raz słyszałem o grubych udach, a w rzeczywistości dziewczyna miała szczupłe nogi... zresztą mężczyźni lubią bardziej masywne uda, bo między takimi milej się trzyma głowę :P Problemem są wyimaginowane kompleksy i nic więcej.

Gość gość
Przeciętni ludzie mają znacznie większe szansę na związek niż ci pozostali, bo przeciętnych jest najwięcej :)

a właśnie, ze bardzo duże. Ja jestem tego idealnym przykładem. Nie należę do przebojowych kobiet a poznałam świetnego faceta, bardzo popularnego w towarzystwie.

Gość gość
z opisu wynika ze jestes brzydka a nie przecietna. Male piersi, grube uda, ponadto maruda i bierna drewniana ksiezniczka. Same minusy. Ponadto dzis fajni mezczyzni nie maja ochoty na zwiazki. Wola byc sami wlasnie przez zachowanie wspolczesnych kobiet.

Gość gość
Lepiej napiszę ci szczerze - szanse masz niewielkie. Musiałabyś dość mocno zabiegać o takiego faceta, a Polki nie lubią się przemęczać i ryzykować.

Gość gość
Dzięki za szczerość. Pora w kocu pozbyć się złudzeń, przyzwyczaić się do tego co jest..

Gość gość
11:03 Niektóre kobiety z taka budowa sa uwazane za atrakcyjne

Gość gość
Uważane przez kogo? Bo na pewno nie facetów.

Gość gość
Ostatnio mój znajomy stwierdził po rozwodzie, że jemu wystarczylaby kobieta co dobrze gotuje, dobrze się kocha i nie jest maruda i zrzeda. W sumie ma rację.

Gość gość
do gość dziś No i juz mamy zdefiniowany ideał kobiety. Zgadzam sie w 100%

Gość gość
Heh, co do jego wymagań to nie za dużo - do zrobienia :) Ale to tak jak z apetycznie wyglądającym daniem - na sam widok ślinka cieknie, chce się jeść. A takie, które wygląda nieapetycznie - trzeba się przemóc, zmusić żeby spróbować.. tak samo chyba z kobietami :)

Gość gość
najzdrowsze sa parchate jabłka

Gość gość
heh, parchate powiadasz? :)

Gość gość
Jeśli nie będziesz zabiegać o przystojniaków tylko o normalnych, uczciwych mężczyzn to kogoś znajdziesz. Faceci bardzo cenią charakter i wierność.

Gość gość
Autorko masz zdecydowanie większą szansę na fajnego faceta, niż przeciętny facet na fajną dziewczynę.

Gość gość
Autorko ile masz lat?

Gość gość
Żadne chyba że na ostry wyrafinowany sex

Gość gość
Problem takich dziewczyn jak Ty polega na tym ze wam się wydaje ze robicie wszystko Ci mpzna zrobić. Tymczasem nikt wam nie pokazał listę powiedział ze mpzna lepiej. Fryzjerka fryzjerów nie równa, kosmetyczka kosmetyczce czy dietetyk dietetykowi. Sa fryzjerzy do ktorych sa kolejki na pol roku i taki fryzjer potrafi odmienic kobiete. Wady figury zatuszuje dobra stylistka itp itd. Tylko zeby sobie na to pozwolic i byc zrobiona trzeba kasy a zeby miec kase potrzebny jest facet a zeby miec faceta potrzebny jest wygląd. I tak kółko się zamyka.

Gość gość
a zeby miec kase potrzebny jest facet x No popatrz, a ja przez całe życie myślałem że aby mieć kasę, to trzeba pracować... ileż to się z tego forum można dowiedzieć :P