Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie szanse na poznanie fajnego faceta ma baardzo przeciętna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze kilka słów ode mnie... Fakt dobry fryzjer, dobra stylistka, wizażystka itp. potrafią zdziałać cuda. Tylko to wszystko kosztuje...i to nie mało. Jestem osobą młodą, niedawno skończyłam studia i jestem obecnie na stażu, muszę wynająć mieszkanie, opłacić rachunki itp. - domyślacie się jak wygląda moja sytuacja finansowa? Słabo jednym słowem :) Z resztą jeżeli chodzi o fryzjera...każda wizyta wygląda tak samo - pierwszy tydzień po fryzura całkiem niezła, później koszmar, włosy wracają do swojego życia. Stylistka, ładne ciuchy to kolejny spory wydatek, obecnie średnio mnie na to stać. Jeansy na tyłek i jakiś sweter/bluzka/koszula i muszę wyglądać :) A i żeby nie było - sport uprawiam, (w miarę swoich możliwości) biegam i jeżdżę rowerem. Mam świadomość tego jak wyglądam, że 'przystojniacy' to nie moja liga..ale ja nawet tam nie celuję. Chciałabym poznać jakiegoś fajnego, przeciętnego faceta. Tylko ja nie robię żadnego wrażenia na facetach, wrażenia jako potencjalna partnerka..

Gość gość
Myśl pozytywnie, więcej radości w życiu.

Gość gość
dzięki :)

Gość gość
kochana, nie liczy się wygląd tylko charyzma i osobowość. Faceci wolą od zimnej pięknej suki zwykłą, wesołą i przebojową dziewczynę. Oczywiście to przejaskrawiony przykład ale wiadomo o co chodzi, wygląd jest istotny ale nie aż tak. Na 100 % u Ciebie problemem nie jest wygląd tylko osobowość, zachowanie, skoro sama siebie tak nisko oceniasz, to znaczy, że ludzie Cię tak oceniają, nawet nieświadomie. Polecam poczytać o pozytywnym myśleniu a zobaczysz, że życie zacznie wyglądać znacznie lepiej. Kiedy myślisz o sobie dobrze, inni nagle zaczynają się do Ciebie przyciągać, jak magnez, sprawdzone:) Powodzenia

Gość gość
Wygląd bardzo się liczy. Do tego fajny charakter.

Gość gość
12:35 Kilka moich koleżanek ma taka figurę, jest tez kilka takich, ktore wyglądają jak chłopaki 13 letnie , zero biustu zero doopy .. Każda ma powodzenie.

Gość gość
Powodzenie u kogo? Innych kobiet? :)

Gość gość
15:52 Dlaczego nosisz jeansy jak masz grube uda ? To samobój . Mam tak samo. Mam tylko 1 pare spodni , z dziurami w kolanach, kupilam jak były modne ;) reszta to sukienki i spódnice podkreślające moja figurę.

Gość gość
22:57 Nie, każda ma wianuszek adoratorów. Dla mnie tez jest to dziwne :P:D widocznie sporo mamy ukrytow pedofilów i gejów :)

Gość gość
zdychaj

Gość gość
Narzekać to każda potrafi, ale żeby się wziąć za siebie i uwierzyć to juz nie. Jesteś leniwa i tyle. Na YouTube masz dużo różnych poradników na temat makijażu. Po pierwsze leć do drogerii kup podkład, polece Ci Rimmel stały matte (20-25zł) brązowa kredka, brązer i rozświetlacz, konturówka do ust (czerwona kredka), korektor pod oczy. Nałóż podkład na całą twarz oprocz obszaru pod oczami. Pod oczami posmaruj korektorem i wklep go palcem, nastepnie połowe obszaru pod oczami od wewnetrznego kocika oczu nałóż rozświetlacz. Wpisz na YouTube "maxineczka brwi" i zacznij od kilku filmików. Każdy piękny makijaż będzie jednym wielkim g... jeśli brwi nie będą zrobione. Brązer nakładasz grubym pędzlem pod kością policzkową (największe skupienia brązera ma być przy uchu, a nie na środku twarzy!). Weź mały pędzel do cieni, ta gąbeczka na patyczku i po obu stronach mostka nosa zrób linie, a na samym środku nałóż rozswietlacz, zblęduj delikatnie(czyli rozetrzyj, aby ładnie się zlało). Czerwoną kredką obrysuj usta (nadaj im kształt, zakryj niedoskonałości, popraw coś) na środek naloż pomadkę bezbarwną bądź jakiś delikatny krem (ja uwielbiam uniwersalny nivea) i lekko rozetrzyj, aby nie było takich oczojebnych linii. Pomaluj rzęsy. Rozpusc włosy. Załóż obcasy, ubierają się elegancko i uwierz w siebie. Siedząc na tulku i narzekajac niczego nie zdzialasz. Dla chcącego nic trudnego.

Gość gość
23:23 I pisze Ci to jako żywy przykład brzydkiego kaczatka. W wieku 16 lat chciałam się wiedząc, bo w szkole mnie bili, wyśmiewali, pluli, teksty "kijem przez szmate bym nie dotknął" były na porządku dziennym i wiesz co? Teraz proszą mnie o numer i to ja patrze na nich z myślą "kijem przez...". Odkąd przeszła swoja metorfoze, raptem okazało się, ze dwóch byłych za którymi biegałam wszystkiego zaluja. Smieszne , ale prawdziwe o ile w życiu łatwiej ma urodziwa osoba. Życzę Ci powodzenia, bo kobieta, żeby być piękna musi sie napracować i nacierpieć. Ps: sprobuj serie pantene pro-v intensywna regeneracja. Szampon, odzywka( niekoniecznie), maska, olejek i ewentualnie tonic. Może zachpwasz pieniądze wydawane na fryzjera.

Gość gość
Na poznanie fajnego faceta to każda laska ma małe szanse, bo tacy niestety są w deficycie ;) Żeby to panowie tak o siebie dbali, chodzili po fryzjerach, kosmetyczkach, dietetyczkach, siłkach i innych takich przybytkach plus sklepach z ciuchami, żeby się podobać kobietom, to byłoby pięknie... Ale nie, oni są zazwyczaj niedomyci, niedoprani, cuchnący fajami (i nierzadko alko), a poszukujący panien o aparycji modelek. Kobiety, jednym słowem, stuknijcie się w czółka ;) Serio jesteście tak zdesperowane?

Gość gość
23.37 - nie przesadzasz trochę? Co jest "zdesperowanego" w tym, że kobieta chce poznać fajnego faceta?

Gość gość
Ma spore, jeśli przestanie uważać że jest przeciętna, a zamiast tego weźmie sie za siebie

Gość gość
Na poznanie fajnego faceta to każda laska ma małe szanse, bo tacy niestety są w deficycie oczko.gif Żeby to panowie tak o siebie dbali, chodzili po fryzjerach, kosmetyczkach, dietetyczkach, siłkach i innych takich przybytkach plus sklepach z ciuchami, żeby się podobać kobietom, to byłoby pięknie... Ale nie, oni są zazwyczaj niedomyci, niedoprani, cuchnący fajami (i nierzadko alko), a poszukujący panien o aparycji modelek. Kobiety, jednym słowem, stuknijcie się w czółka oczko.gif Serio jesteście tak zdesperowane? Bardzo dobre spostrzeżenie, niektore kobiety a właściwie całe mnóstwo ma zryte mózgi i są to niewolnice facetów czyli prostytutki, które muszą podobać się wszystkim.

Gość gość
Sama dbam o siebie ale piękności z siebie już nie zrobię ni to ciuchami ni to makijażem, a przerysowana nie chcę być. Nienawidzę sztuczności u tych dziewczyn , przemalowanych twarzy, poprzebieranych,,,,prostytuty i niewolnice. Sama chciałabym poznać partnera , który doceni mnie i pokocha taką jaką mnie stworzył bóg, ciężko jest, ale wierzę. Lubie dbać o siebie i ładnie wyglądać, choć od jakiegoś czasu podjełam decyzję , środek jest ważniejszy. Dbajcie o piękną duszę i delikatny charakter.

Gość gość
Nie musimy się podobać wszystkim facetom. Ale musimy widzieć ten bol doopy i bronienie się zaniedbanych kobiet pod przykrywką "mąż mnie kocha taka jaka jestem i nie muszę się męczyć". Dla mnie to przyjemność jak sama nie mogę oderwać od siebie wzroku. Wam pozostał tylko płacz i lament. Nie wspomne juz jak facet znajdzie inna, ładniejszą to wasza psychika leży i kwiczy. Faceci muszą otrzymywać komplementy kolegow na temat swoich żon, bo tak karmią swoje ego. Oni są prości jak budowa cepa. Puste to rozumienie co? Takie jest życie, nie zawsze madre i ludzie tez nie zawsze mądrze postępują, a jakoś trzeba żyć.

Gość gość
No wlasnie, przestań nosić dżinsy jak jestes szeroka tam na dole. Jeansy sa dla gimnazjalistek i kobiet bardzo szczupłych

Gość gość
nie zawsze i nie na sile sie podobac , ot taka rownowaga. poza tym facet nie ma szacunku ani zaufania do kobiety która ciagle chce sie podobac ...wiec wszystko ale z umiarem.

Gość gość
po pierwsze dbanie o urode i po pierwsze dbanie o to co w środku= szacun. teraz kolejność u faceta po pierwsze dbanie jak mi się zachce po drugie bede się zachowywał jak mi się zechce.

Gość gość
Jeśli masz niskie wymagania to bedą ci zawracać doope przegrancy, pasożyty , debile. Piękne, pewne siebie kobiety maja super facetów. Zauważyłaś? Przeciętna dziewczyna nie będzie miała takiego powodzenia jak ta śliczna , ale zaoszczędzisz sobie czasu i zachodu na kretynów , i w końcu pojawi sie kilku lub jeden sensowny kandydat.

Gość gość
00:37 Faceci uwielbiają kokietki i zołzy. Normalne , skromne dziewczyny opluwają. Widzę jak mnie traktują na mieście jak chodzę w makijażu a jak mnie zlewali i nawet w sklepach nieuprzejmi byli jak chodziłam bez 10 lat temu .

Gość gość
Piękne i pewne siebie mają super facetów? To znaczy jakich? Nie znam..

Gość gość
00:43 o czym ty biadolisz, faceci na ciebie zwracają w końcu uwagę? No sorry ,lubią kokietki bo chce im sie najzwyczajniej ****ać....:P nikogo to nie dziwi. A jak chcesz dla każdego byc prostytuta to bądz.

Gość Justyna Justa
Wielkie szanse, tylko ta przeciętna dziewczyna musi być odważna i się nie bać. Modela się bierze dla obcych, a prawdziwego i dobrego faceta dla siebie. Potem widac kto z kim jest i po co. Sztuczne babki i tyle. tutaj masz fajny test Http://shortlinks.de/njku

Gość gość
Model tez może być prawdziwy :P

Gość gość
00:56 Prostytuta dla każdego jest ta , która daje za kasę :P Podobać sie mozna wielu , nie mogą mnie dotykać :P Nawet żeby sie nadawać do poruuchania to oni sobie wybierają , jak jestes mniej niż 5/10 według ich standardów to odpuszczają.

Gość gość
Piękne kobiety maja super facetów, ogarniętych, z kasa. Te brzydsze i sierotki maja byle co.