Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze marzyłam o kręconych włosach. Czy warto zrobić trwała?

Polecane posty

Gość gość
A ja zawsze marzyłam i prostych a mam krecone. Nie rob trwalej,bo po czasie zrobi sie nie ladny puch na glowie,bedziesz zalowac.

Gość gość
Tu autorka.. Ja nie mam prostych tylko takie beznadziejne falowane, wyglądają straszenie. Zeby. Wyglądając jak człowiek musze prostować.

Gość gość
Zawsze możesz urzyć prostownicy i włosy tam ładnie pokręcić.

Gość gość
nie polecam trwałej, na początku włosy piękne, ale niestety szybko wychodzi jak mocno robią się zniszczone.

Gość gość
Ja robiłam raz trwałą na długich włosach i nigdy więcej. Mam mocne, gęste włosy po trwałej bylo ich jeszcze więcej. Ciele musiałam je nawilżać bo były suche. Dobrze, że szybko odrosły ( ostatecznie scielam na krótko)

Gość Puszek79
Oj nie! Miałam włosy prawie do pasa i zrobiłam trwałą... męczyłam się z nią ponad rok! Dobrze, że miałam dobre kosmetyki z organicznewlosy.pl (tam jest taki szampon do włosów po zabiegach chemicznych) bo w pierwszej chwili było totalne siano

Gość gość
bedziesz miec wlosy jak mop

Gość Klaudyna Bik
nie rób trwałej! Puszek79 a to będzie też dobry szmpon po farbowaniu? bo szukam czegoś żeby je wzmocnić, bo często farbuję, a właśnie słyszłam że ten sklep organicznewlosy.pl jest bardzo spoko

Gość gość
nie rób trwałej , będziesz wyglądać jak piesek spaniel kup sobie porządna lokówkę , prostownica też można zrobić loki

Gość gość
Glupie a prostownica to co nie niszczy wlosow? ja mialam trwala i nie zaluje, kazdy robi jak uwaza.

Gość gość
A ja kretynka prostowałam,jak mi się kręciły :P Mam tendencję ,ale teraz zaczynam doceniać jako kobieta dorosła.

Gość Kolorowamagia
trwała bardzo niszczy włosy. zależy jaką masz urodę. jak się zdecydujesz to koniecznie kup szampon do włosów po zabiegach na organicznewlosy.pl bo ja po trwałej nie zmieniłam pielęgnacji i miałam siano :/

Gość gość
Ja też mam tak jak autorka, czy poza trwałą jest jeszcze jakiś inny sposób?

Gość gość
Prostownica niszczy o wiele bardziej, bo sie jej uzywa prawie co dzień. teraz jest bardzo duzy wybor w trwałych, wkliknij w neta. Jak marzyłas, to co sobie mas zalowac, zejdzie ci po jakich 3 miesiacach. Nie musisz miec pzreciez potem "barana", po prostu wlosy sa wtedy bardziej podatne na takie ułozenie, jaki sobie wybierzesz,moga byc prawie proste, Mialam pare razy wlosy mam cienkie z natury, i nie było zadnej tragedii no i pzrynajmniej sie nie pzrełuszczały.

Gość Marinta
Myślę, że ważne, aby pójść do dobrego fryzjera i korzystać z profesjonalnych kosmetyków. Możecie zajrzeć sobie do https://hairlook.pl/ , gdzie mają naprawdę dobre i profesjonalne kosmetyki znanych marek.

Gość gość
Up