Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JasmineSS

Doktor przekroczył uprawnienia?

Polecane posty

Gość JasmineSS

Hej. Mam 19 lat. To była moja pierwsza wizyta u tego Pana Doktora. Zanim położyłam się na fotelu, doktor kazał zdjąć również biustonosz i bluzkę bo chciał zbadać również piersi. Leżałam kompletnie naga, narzuciłam tylko rozpinany sweter na ramiona. Pan Doktor bardzo długo badał /masował moje piersi i sutki aż czułam się nieswojo, nie miał rękawiczek. Cały czas leżałam na fotelu. Zadawał intymne pytania, czy nie mam problemu z orgazmem itp. Powiedział że muszę miec wykonane usg dopochwowe i wyciagnął sprzęt przypominający dużego członka, posmarował żelem i naciagnął cos co wyglądało jak prezerwatywa. Poruszał tym sprzętem we mnie, czasami dotykając łechtaczki dłonią bez rękawiczki. Nie mam doświadczenia z ginekologami ale mam wrażenie że lekarz przekroczył swoje uprawnienia. Badanie trwało długo. Kiedy szłam do osobnego pomieszczenia aby sie ubrać dosłownie czułam wzrok Doktora na sobie... Proszę o waszą opinię ponieważ chce złożyć skargę w placówce medycznej na tego Pana.

Gość gość
up up up

Gość gość
Jeśli piszesz serio to ten pan przegial. Miałam robionych milion usg w swoim życiu i lekarz nigdy przenigdy nie dotknął mnie tam ręką nawet w rekawiczce. Nie ma takiej potrzeby. Wkłada tylko sondę ( z prezerwatywa ) i od razu patrzy na ekran plus porusza sonda wg potrzeby zazwyczaj na boki ( szuka jajników etc ). Pytania o orgazm też nie na miejscu ( co to ma do rzeczy ). Jak miałam badane piersi to byłam ubrana od pasa w dół.

Gość gość
Jasne zboczeńcu pofantazjuj sobie więcej. :D

Gość gość
Ja miałam tak robione badanie.

Gość gość
Było już takie prowo. Łącznie z tym, że bez rękawiczki macał c**e i odprowadzał wzrokiem do drzwi po badaniu. Wymyśl coś lepszego koniotrzepie.

Gość JasmineSS
gość dziś dziekuję za rzeczową odpowiedź, mi też się wydaje że powinno wyglądac to badanie tak jak Pani opisała

Gość gość
"dziekuję za rzeczową odpowiedź, mi też się wydaje że powinno wyglądac to badanie tak jak Pani opisała" sratata:D, myślisz że tu siedzą sami debile, na kilometr śmierdzi prowokoacją i nawet ten ostatni wpis nie spowoduje że inteligentni uwierzą w twoje śmieszne fantazje

Gość gość
5/10 bo śmieszne :D

Gość gość
Idiotka i tyle w temacie

Gość gość
oj pewnie gimnazjum się nudzi, albo jakaś zapuszczona dziewica ze smiesznymi fantazjami

Gość gość
To nie gimnazjaliści! Bo są nawet takie badania ginekologiczne. .Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl Zawsze mam partnera przy każdym badaniu cipki i porodach mam do tej obecności prawo nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta! !

Gość gość
Nie masz szans z lekarzem wygrać gdy jesteś sama przy badaniu czy innych czynnościach. Dlatego albo idziesz z osobą najbliższą i do tego nagrywasz lub go nagrywasz bez jego zgody. Mamy prawo nagrywać bez zgody osób nagrywanych gdy podejrzewamy że może dojść do wykroczenia lub przestępstwa. Tak się dzieje z nagrywaniem podczas jazdy samochodem. Nie wolno nam publikować nagrania tylko do wykorzystania na policji, prokuraturze czy sądzie itp....

Gość gość
W Polsce sobie pozwalają lekarze na wiele bo są sami przy badaniach z pacjentom co nie jest dopuszczalne we Francji.

Gość gość
Doktor to facet mający jądra i gdy jest młoda ładna laska to go normalnie podnieca pomimo że widzi ich wiele to tylko niektóre go pobudzają seksualnie i zachowuje się wtedy nieprzyzwoicie.

Gość gość
A jak nie mam męża ani chłopaka, to kogo mogę zabrać ze sobą na badanie cipki? Rodzice mieszkaja za granicą i nie dadzą rady przyjechać, a brat powiedział, że nie ma mowy.I co teraz?

Gość gość
a jestes atrakcyjna? pewnie nie... to idź smiało

Gość gość
Masz rację starej babci nie chce badać. Młodą atrakcyjną to nie powinna się udawać sama na badanie cipki.

Gość gość
Jak ma nie przekraczać gdy jest sam na sam z tobą to jemu uwierzą chodźmy nawet cię zgwałcił bo jest bezkarny i dlatego nigdy nie jestem sam na sam z ginekologiem zawsze mam obstawę.

Gość gość
Masz rację gdy nie ma nad nim kontroli ze strony pacjentki to jest bezkarny.