Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krysiaa31

Przedświąteczne szaleństwo

Polecane posty

Gość Krysiaa31

Troszeczkę mnie to przytłacza, że przed świętami tyle się dzieje... Zakupy, na mieście pełno ludzi. Szok. W tym wszystkim ja, która dała się nieco temu ponieść. Nadchodzą mikołajki, a ja znalazłam świetny prezent dla mojego chłopaka. Niestety, po sprawdzeniu stanu konta okazało się, ze niema jeszcze pieniędzy za poprzednie zlecenie jakie wykonałam. Wzięłam więc kredyt-chwilówkę, by kupić to co sobie upatrzyłam... Oczywiście później spłaciłam swój dług... Czy Wy również dajecie się ponieść świątecznym emocjom?

Gość gość
No może nie, aż tak żeby kredyty-chwilówki zaciągać... ale kto wie w przyszłości :D

Gość gość
Ja na przykład brałam w tamtym roku kredyty-chwilówki przed świętami. Chciałam, żeby wszystko było idealnie.

Gość KrzyszofZel
Kredyty-chwilówki to dobra rzecz dla tych co muszą skądś wziąć trochę grosza na szybko

Gość PralkaSięZepsuła
Kredyty-chwilówki- spoko opcja, dla tych co im się właśnie pralka zepsuła :D

Gość gość
Ja w tym roku kupuję super komplet kartonów z http://www.wok-kartony.pl/. Okleję fajnym papierem, obwiąże kokardą i włożę prezenty. Wszystko będzie pięknie zapakowane w amerykańskim stylu.

Gość krzysia111
Właśnie wypełniam wniosek o przyznanie mi pożyczki w feniko.pl Mają fajną ofertę.

Gość agacia996
ja raczej zamawiam prezenty przez internet (zwłaszcza na sferis.pl i allegro), nie chce mi się za bardzo łazić po sklepach, zwłaszcza że właśnie tyle ludzi się kręci wszędzie..

Gość gość
Wciąż aktualne, darmowe chwilówki dla każdego! [Aktualizacja teraz jeszcze więcej darmowych pożyczek!] Dla Państwa przygotowaliśmy zestaw wszystkich dostępnych pierwszych DARMOWYCH chwilówek! Wszystkie dostępne na dowód, bez BIK i na wniosek online. Do 20 minut na koncie, bez zbędnych formalności. http://bankiwpolsce.oferty-kredytowe.pl/pozyczkipozabankowe/

Gość tamarlla
U mnie przedświąteczne zakupy jeśli chodzi o prezenty to już się zaczęły, nigdy nie czekam na ostatni moment, właśnie wczoraj kupiłam prezent dla swoich rodziców, w tym roku dostana ramkę cyfrową gdzie zostaną wgrane nasze rodzinne zdjęcia:) skorzystałam z promocji na sferis.pl