Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieliśmy się spotkać, a on twierdzi że jest chory

Polecane posty

Gość gość

już wcześniej mówił mi o tym, że ma problemy ze zdrowiem, teraz jest w swoim rodzinnym mieście, nie widzieliśmy się 2 tygodnie, mieliśmy spotkać w ten weekend. teraz twierdzi, że czeka na wyniki badań i że źle się czuje, więc zostaje tam dłużej, ale napisał tylko krótkiego smsa na ten temat i tyle. mieliśmy się wczoraj zdzwonić - nie zadzwonił. nie wiem, co mam o tym myśleć. zaraz to ja wyjeżdżam na 2 tygodnie więc wyjdzie, że nie będziemy się widzieć miesiąc... a spotykamy się od niecałych 2 miesięcy. zaczynam się bać, że może kłamie, ostatnio zrobił się oschły w smsach i przestał dzwonić, gdy mu napisałam, że się martwię o niego to nic nie odpisał :( z doświadczenia wiem, że facetom osłabiającym kontakt przestaje zależeć :(

Gość gość
nikt?

Gość gość
Pewno woli zeby go mamusia nacierala daj se spokoj ..

Gość gość
bardziej się boję tego, że on po prostu kłamie.

Gość gość
Facetowi nie wolno być chorym, powinien mimo choroby biec co prędzej do paniusi.

Gość gość
chodzi mi o to, że nie zadzwonił żeby o tym porozmawiać, tylko wysłał takiego zdawkowego smsa. a dziś to w ogóle się nie odzywa. dlatego nie wiem, co o tym myśleć.

Gość gość
Cos jest na rzeczy skoro osłabił kontakt, stal się oschly...bardo możliwie ze kłamie z ta choroba i chce zakonczyc ta relacje, później pewnie całkiem urwie kontakt... Skads to znam

Gość gość
może przeczekaj bo jesli naprawde jest chory to może sie zdenerwować ze nie wierzysz i jestes natretna. ale w sumie jesli ściemnia to nie powinien przeciagac tego