Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jakie macie zdanie o fanach różnych gatunków muzycznych?

Polecane posty

Gość gość
"jak szanować innych i wyrażać swoją opinię nie nazywając czegoś co ktoś lubi gównem" xxx Ja tutaj żadnego chamstwa nie zauważyłem i braku szacunku. Określenie czegoś "gównem" Nie jest jeszcze przejawem chamstwa, raczej jest nim obrażanie innych, ja nikogo nie obraziłem w moich postach.

Gość gość
to idź do opery i powiedz komuś, że wolisz to od "tego g****a" zobaczymy jak zareagują :)

Gość gość
Gość on ma racje pomimo rap ma fajne nuty ale zmusza nas do polskiego życia na ulicy i bluzy prosto itd.ścierwo polskie :) heavy metal rządzi :)

Gość gość
Reakcje innych ludzi to już nie mój problem, oni muszą się nauczyć tolerować zdanie innych. Gdybym miał uznać już coś za g****o, to bym nawet na to nie poszedł. ;) Więc do takich sytuacji by raczej nie doszło, hehe

Gość gość
nawet nie rozumiałeś wypowiedzi, "hehe". Przeczytaj jeszcze raz i zrozum wreszcie, że nie chodzi o twoje zdanie, a sposób w jaki je wyrażasz (wiem, że i tak nie zrozumiesz, ale to dlatego, że jesteś jednym z tych ludzi którzy kończą wypowiedź pisząc "hehe").

Gość gość
samo słownictwo jest chamskie i lekceważące, sugeruje, że nie szanujesz gustu innych. Twój sposób wypowiedzi jest wulgarny Cytując słownik: "g****o wulgarnie: 1. kał, stolec; 2. coś mało wartościowego, ktoś mało ważny; 3. nic (np. "G****o mnie to obchodzi.")

Gość gość
fani rocka są spoko ludźmi i mają inną mentalność niż słuchacze rapu czy japońskich nutek xd

Gość gość
Zdanie wyrażać mogę jak chcę, i reakcję innych mam głęboko w ..... Jestem wolnym człowiekiem i mogę wyrażać je jak chcę i nazywać jak chcę. Jeżeli komuś się to nie podoba i czuje się obrażony i zniesmaczony, to już jego problem, nie mój.

Gość gość
nie zgodzę się, zwłaszcza, ze to się nie wyklucza. Dużo osób słuchających rocka słucha też "japońskich nutek"

Gość gość
i to jest właśnie cecha prostaka :) kończę rozmowę z tobą

Gość gość
samo słownictwo jest chamskie i lekceważące, sugeruje, że nie szanujesz gustu innych. xxx W twoim odczuciu i niektórych pewnie tak jest, ale nie obchodzi mnie to. Mogą się poczuć urażeni ;) Może to kwestia jakiejś nadwrażliwości na krytykę, ze tak myślisz. Może masz z tym problem. Lepiej nad tym popracuj.

Gość gość
Jestem fanem lekkiego rocka progresywnego, artrocka, itp. Co sądzicie o takich ludziach?

Gość gość
i to jest właśnie cecha prostaka usmiech.gif kończę rozmowę z tobą xxx Wspaniale :) Nareszcie.

Gość gość
kojarzysz mi sie ze spokojną osobą która lubi się zamyślać :)

Gość gość
mnie nawet nie poznwala wymienić wszystkich gatunków jakich słucham

Gość gość
Ktoś miał tu chyba już iść

Gość gość
kto?

Gość gość
Nie, ja dalej zamierzam rozmawiać z innymi w tym temacie, po prostu nie z tobą. Już tak nie zabiegaj o moją uwagę.

Gość gość
O, od kiedy to zaczynasz zdanie od wysokiej litery ? Jak widzę, nie ma tutaj nikogo innego. Pisz sobie pisz, i pamiętaj jeszcze jedno, gównem i wyciem mordy jest dla mnie black metal, i death i nie dostrzegam tam sztuki, tylko się nie obraź za to i zmiękcz swoją wrażliwość na krytykę. No to tyle.

Gość gość
Jak pamietam wcisnąć shift to zaczynam od dużej litery :) Pisał ktoś inny ale najwyraźniej to ominąłeś. Akurat ja black metalu nie lubię, po prostu drażni mnie chamstwo. Strasznie się poniżasz.

Gość gość
Pójdź sobie pod blokowiska to tam dopiero doświadczysz chamstwa. Widać, o chamstwie prawdziwym niewiele wiesz.

Gość gość
To chyba dobrze, nie uważasz? Nie rozumiem po co mi się tłumaczysz i próbujesz udowodnić, że nie jesteś chamem. Ani mnie to nie obchodzi, ani ciebie nie powinno. Ja stwierdziłam fakt, ktoś kto używa wulgarnego języka w rozmowie w obcą osobą jest niewychowany, a ty się tym przejmujesz niewiadomo po co. Nie pasuje ci taka ocena to zmień zachowanie, a jak c***asuje to się nie tłumacz.

Gość gość
Nie musisz czytać, jak ci się coś nie podoba. Pójdź sobie na bardziej kulturalne forum i tam prowadź dyskusje. Kafe raczej takie nie jest.

Gość gość
Jest tu duzo kulturalnych osób, skoro nie podoba ci się mój poziom prowadzenia rozmowy to po prostu przestań kierować do mnie swoje posty. Szczerze mówiąc bardziej mnie ciekawi temat muzyki niż twój brak kultury.

Gość gość
Dalej ten gówienny gość tu szaleje? To spadam, taka dyskusja o ekskrementach mi nie pasuje, ja nie z tych sfer

Gość gość
Już sam fakt, wytykanie komuś, że nie zna się na sztuce, bo nie dostrzega sztuki w black metal, czy innej muzyce, i nazywa to po prostu dla niego wyciem mordy i gównem, jest totalnym debilstwem nie poszanowaniem jego zdania i braku przyjęcia krytyki. To jest forum i tutaj można pisać co się chcę. Żegnam i życzę miłego wieczoru.

Gość gość
ja chętnie porozmawiam o nieekstremach z kimś kto zna definicje słów których używa :P

Gość Rap is good
a ja lubię rap tylko zależy co :) jest to raczej Mioush i Kaliber44 a reszta może mi ciągnąć pałę :) Gościu mówi prawdę szczerą

Gość gość
a jakichś innych gatunków słuchasz czy tylko rapu?