Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety takie są?

Polecane posty

Gość gość

Popełnią błąd, i nie potrafią zadzwonić i przeprosić

Gość gość
jaki błąd? problem w tym, że nie każda dostrzega swojej winy, wiesz jak cię zdradziła fizycznie ale emocjonalnie wciąż jest do ciebie przywiązana, to za co ma przepraszać? ale to przykład, jaki błąd?

Gość gość
To znajdź taka co popełni błąd i potrafi przeprosić. Ja taka jestem a i tak mnie rzucil.

Gość gość
wiesz jak cię zdradziła fizycznie ale emocjonalnie wciąż jest do ciebie przywiązana, to za co ma przepraszać? xxx właśnie o tym często piszę, to takie kobiece, że dla kobiety na początku w głowie zdradą będzie pocałunek, ale jak jej hormony zabuzują i puści się z jakimś zwyrolem, to albo zapomni, bo to tylko eksces, albo dorobi sobie filozofię do tego, że nic złego się nie stało i nadal jest święta, a jak było fajnie to w sumie czemu by tego czasem nie powtórzyć... wgl co to za pytanie "za co ma przepraszać"? za to za co kilkadziesiąt % facetów dałoby kopa w d**e i nara? yyy gość Nie twierdzę, że takie kobiety nie istnieją, ale jakoś trudno mi sobie taką wyobrazić.

Gość gość
zależy czy w ogole uważa, że ma za co przepraszać

Gość gość
Nie rozumiem jak można mieć pretensje do mężatki o to że sypia z mezem.Nie nazywaj tego puszczaniem sie bo nie masz do tego prawa.Twoją żoną nie jest wiec cisza!psie.!