Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dawid983

Pomocy plss;(

Polecane posty

Witam wszystkich czytających forum mam duży problem jestem tu nowy i prosił bym o porade. A więc zaczne od jakiś 2 miesięcy przyglądałem się pewnej dziewczynie wpadła mi w oko zauroczyłem sie bardzo dowiedziała się że jej sie podobam i to ona zaczęła na mnie zerkać niby wszystko fajnie cn?? no właśnie nie postanowiłem zagadać gadka była taka drętwa że masakra odpowiadała jednym słowem może nieśmiała może i tak a raczej na pewno juz na pierwszym spodkaniu zaprosiłem ją do kawiarni odmówiła to może za szybko no ale nie było na co czekać xd kolejnego dnia już jak by mnie unikała pogadałem z nią jeszcze raz gadka sie kleiła ale musiałem iść za to następnego dnia było tak że unikała mojego spojrzenia nie przebywała w tych miejscach jak poprzednio nawet sie nie spojrzała prosto w oczy to było specjalnie przecież obok sb przechodziliśmy zapytałem ją na portalu o co chodzi odpowiedziała mi że nic sie nie stało i nie chce jej sie gadać;/ i koniec co robić to wszystko było jakieś tydzień temu nic sie nie zmieniło dać sobie spokój? bo już sam nw podoba mi sie bardzo nw jak sobie z tym poradzić gdy ją zobacze wszystko wraca co zrobić co o tym wszystkim myślicie??

Gość gość
Najpierw naucz się poprawnie pisać czlowieku. Mówić pewnie też, wnioskuję po stylu pisania. Lecisz jednym ciągiem jak lokomotywa, troche interpunkcji jeszcze nikomu nie zaszkodzilo. Pewnie masz obłąkane oczy i nieskładnie się wypowiadasz.

Gość gwoli wyjasnienia
Albo jest bardzo niesmiala albo nie jestes w jej typie. Obstawiam raczej to drugie. Mozesz jeszcze raz zapytac czy wybierze sie z toba na kawe. Jesli odmowi to daj sobie spokoj. Na sile nic nie funkcjonuje.